Visa kurser.se som: Mobil

Engelska på distans - skräddarsydda privatlektioner online

Upgrades
Kursinformation
Distans
10 timmar
Enligt överenskommelse.
5 250 SEK

Kursbeskrivning

Studera engelska online via lärarledda privatlektioner

  • Privatundervisning i engelska via videolänk med egen språkcoach.
    Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner om 60 minuter.
  • Distanslektioner på dagar och tider som passar dig. 
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion.

Har ni behov av att förbättra er kommunicera på engelska? Upgrades hjälper er att öka era kunskaper i språket med undervisning speciellt anpassad för era behov. Oavsett förutsättningar utvecklar vi kursen så att deltagaren får de språkkunskaper som den har som mål.

Våra skräddarsydda språkkurser är framtagna för att introducera deltagarna till språket på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med material med övningar kopplade till deltagarens behov och önskemål.

Studieplanen anpassas efter deltagarnas nivå och efter era mål med kursen. För att säkerställa nivån och se hur deltagaren utvecklas under kursen så erbjuder vi ett inledande och avslutande test på relevant CEFR-nivå.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig. 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vår privatundervisning online på distans i engelska utgår från din nuvarande språknivå – oavsett om du är nybörjare eller har kommit en bit på väg. Du väljer själv om du vill fokusera på affärsengelska, engelska inför studier eller engelska för mer sociala sammanhang.

Individuell undervisning för 1-2 personer enbart.

Kostnader

Priser för undervisning med skräddarsydd studieplan. I priserna ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. Alla priser anges inklusive moms på 25 %.

Paket 10 lektioner á 60 minuter

1 deltagare: 10 500 kr/person, 2 deltagare: 5 250 kr/person

Paket 20 lektioner á 60 minuter

1 deltagare: 19 875 kr/person, 2 deltagare: 9 938 kr/person

Paket 30 lektioner á 60 minuter

1 deltagare: 28 875 kr/person, 2 deltagare: 14 438 kr/person

För fler deltagare eller större omfattning lämnas offert. 

  • Du kan kostnadsfritt välja att betala av ditt utbildningspaket på 3 månader

  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska på distans - skräddarsydda privatlektioner online.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Angelie Marsland
Min coach på kursen har varit Michele Jackson-Gustavsson. Vi har haft möten via Teams vilket varit superbra eftersom lektionerna kunnat anpassas efter min vardagskalender. Michele är väldigt pedagogisk och visar stort engagemang för att göra utbildningen så givande och lärorik som möjligt. Via hemuppgifter och olika övningar har hon gjort utbil...
Visa hela
Torbjörn, Marknadsansvarig
Jag fick ta över ansvaret för den franska marknaden och behövde fräscha upp mina gamla gymnasiekunskaper. Upgrades hjälpte mig på ett snabbt och effektivt sätt. Vi kunde också använda mina faktiska jobbsituationer och material i undervisningen. Urbra. Mvh Torbjörn

Upgrades

Upgrades pedagogiska modell

Skräddarsydd språkundervisning i hela Sverige - Upgrades

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner inom alla språk.  Varje utbilding anpassas efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När du som kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på...


Läs mer och visa alla kurser med Upgrades

Kontaktuppgifter till Upgrades

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 133 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Engelska på distans - skräddarsydda privatlektioner online, fyll i följande uppgifter: