Visa kurser.se som: Mobil

Barnpassning med språk

Upgrades
Kursinformation
Gävle, Göteborg, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm - Visa alla  
Varierande
190 SEK

Kursbeskrivning

Barnpassning med språkundervisning

Barnpassning med språkMed Upgrades kan ni kombinera traditionell barnpassning med språkträning. Under tiden som barnen passas hålls fokus på kreativitet och pedagogik. Vi använder sång, musik och pedagogiska spel som är anpassade efter tid och årstid. Vårt pedagogiska team skapar inspirationsmaterial som ni och barnvakterna får ta del av varje vecka under terminerna.

Välj mellan flera olika språk
Våra familjers mål är ofta att lyfta ett specifikt språkintresse hos sina barn eller förbereda barnen med språkträning inför flytt utomlands. Barnpassning på engelska är vår mest populära tjänst men vi har även många kunder som vill ha barnpassning på franska, spanska, tyska med mera.

Utbildade barnvakter
Vi tar fram en egen barnvakt till er familj som hjälper till med hämtning, matlagning och omsorg i hemmet och blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk. Många av våra barnvakter har engelska, franska, tyska och italienska som modersmål.

Barnvakterna är alla noggrant utvalda av Upgrades och utbildas inför och under uppdragen. Naturligtvis kontrollerar vi alltid referenser, utdrag ur belastningsregistret och erbjuder kurser i Familjeliv och Hjärt-Lungräddning för barn.

Målgrupp

Pedagogisk barnpassning passar familjer med barn från 0 år.

Kostnader

Priser efter godkänt Rut-avdrag:
5+ tim/mån (235 kr/tim)
10+ tim/mån (215 kr/tim)
20+ tim/mån (190 kr/tim)
40+ tim/mån (offert)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barnpassning med språk.

Recensioner

Pernilla
(4)
+++++ – tack för all hjälp! Vi rekommenderar er till alla
Fredrik, Alexandra och Hugo
(5)
Hej! Tack snälla för all hjälp med franskan för Hugo. Så roligt att han nu kan ta sig fram själv:) Kramar från familjen Andersson
Maria
(5)
Inför flytten till USA så har vi haft barnpassning med engelska 2 gånger i veckan. Det har inte vara hjälpt i ”vardagspusslet” utan nu känner barnen sig så glada inför flytten och längtar efter att få prata engelska. TACK!

Upgrades

Upgrades pedagogiska modell

Skräddarsydd språkundervisning i hela Sverige - Upgrades

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner inom alla språk.  Varje utbilding anpassas efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När du som kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på...


Läs mer och visa alla kurser med Upgrades

Kontaktuppgifter till Upgrades

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 108 recensioner.
Läs recensioner