Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Trollgods keramik & kakel

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Joel Ä
(5)
Vi är en arbetsteam som ville göra något roligt tillsammans som en AW, och att gå på Trollgods pröva på kurs var klockren! Marie var otroligt trevlig, väldigt pedagogisk på ett roligt sätt, och lagom hjälpsamt när det behövdes. Jättemysig ateljé och arbetsrum. Alla var jättenöjd med kvällen och vad vi hade åstadkommit - och för flera av oss de...
Visa hela
Mikaela Odlander
(4)
En endagarskurs i keramik är givetvis alldeles för kort och innebär en hel del kompromisser. Men jag tyckte ändå att vi hann med en hel del. Marie var effektiv och informativ och anpassade kursen efter oss deltagare. För första gången lyckades tom jag med noll tålamod att dreja och Marie hjälpte till när jag körde fast. Jag rekommenderar absolut...
Visa hela
Ulla
(5)
Bra genomgång av både att jobba med lera/keramik och drejning. Mycket roligt att få prova på framöverallt drejningen men svårt. Handledaren var mycket tålmodig med oss noviser. Kvällen gav mersmak att lära sig mer. Kan verkligen rekommendera kursen och kursledaren.
Lara Ramírez
(5)
Vi gjorde en prova-på kurs. Vi tyckte att kursen var jättebra, Marie var trevlig och hjälpsam med frågor samt förklara om samma fråga till oss :) Vi hade rolig och tiden gick fort! Jag rekommenderar kursen med Marie.
Emma Johansson
(5)
Superbra och prisvärd kurs i en mysig ateljé. Toppen om man inte testat på drejning tidigare! Marie var väldigt trevlig och pedagogisk när hon demonstrerade / lärde ut grunderna, och att vara en liten grupp skapade en hemtrevlig atmosfär och gjorde att vi alla fick den tid och hjälp vi behövde. Kan varmt rekommendera!
Julia Hertzman
(5)
Bra pedagogisk genomgång. Glad och hjälpsam lärare. Välrustad verkstad.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.