Visa kurser.se som: Mobil

Fotboll barn Solna 4-6 år

Trix Bollskola Fotboll
Kursinformation
Plats: Solna
Längd: 10 tillfällen
Pris: 1 495 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida
Kommande starter
Solna
Vecka 37, Söndag 10.05-10.55 
1 495 SEK
Vecka 37, Söndag 09.05-09.55 
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Fotboll för barn i Solna

Fotboll är den sport allra flest barn vill prova på. I Trix bollskola får ditt barn upptäcka glädjen med fotboll! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån barnens villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap i vår kurs.

Fotbollsskola för barn i två åldersgrupper

Trix fotbollsklasser finns i två åldersgrupper; 2-3 år och 4-6 år. I den yngsta gruppen spelar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning som vi kallar för Trix Bollfest.

Alla nya barn får en boll

Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll.

På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom sport och fotboll, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan spela fotboll hos Trix Bollskola på flera platser. Vi finns på fler än 50 platser runt om i Stockholm, Göteborg, Malmö och på många andra orter i landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Trix fotbollskurser finns för:

Barn 2-3 år tillsammans med förälder

Barn 4-6 år

Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.

I kursavgiften ingår för en ny elev:

  • Boll och pump
  • Trix bollfest under vårterminen
  • Kul rekvisita varje termin

Trix Bollskola Fotboll

fotboll barn sport

Fotboll för barn med glädjen i fokus! Trix Fotbollsskola är en kul kurs för barn 2-6 år som vill börja med fotboll. Alla barn, både killar och tjejer, får spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Vi tränar inomhus...


Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola Fotboll
Recensioner
Bli den första att recensera Fotboll barn Solna 4-6 år!