Visa kurser.se som: Mobil

Fotboll barn Gävle 2-3 år

Trix Bollskola Fotboll
Kursinformation
Gävle
10 tillfällen
Vecka 7, Lördag 16.40-17.20
1 125 SEK

Kursbeskrivning

Fotboll för barn

Fotboll är den sport allra flest barn vill prova på. I Trix bollskola får ditt barn upptäcka glädjen med fotboll! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån barnens villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap i vår kurs.


Fotbollsskola för barn i två åldersgrupper

Trix fotbollsklasser finns i två åldersgrupper; 2-3 år och 4-6 år. I den yngsta gruppen spelar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning som vi kallar för Trix Bollfest.


Alla nya barn får en boll

Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll.På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom sport och fotboll, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.


Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan spela fotboll hos Trix Bollskola på flera platser. Vi finns på fler än 50 platser runt om i Stockholm, Göteborg, Malmö och på många andra orter i landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.


Målgrupp

Trix fotbollskurser finns för:

  • Barn 2-3 år tillsammans med förälder
  • Barn 4-6 år

Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.I kursavgiften ingår för en ny elev:

  • Boll
  • Trix bollfest under vårterminen
  • Kul rekvisita varje termin

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Trix Bollskola Fotboll

fotboll barn sport

Fotboll för barn med glädjen i fokus! Trix Fotbollsskola är en kul kurs för barn 2-6 år som vill börja med fotboll. Alla barn, både killar och tjejer, får spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Vi tränar inomhus...


Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola Fotboll
Recensioner
Bli den första att recensera Fotboll barn Gävle 2-3 år!

Liknande kurser