Visa kurser.se som: Mobil

TopVisible - bäst när det gäller sökmotoroptimering

Toppbetyg till TopVisible

Cecilia Welch är e-commerce manager på Phonera. Hon har gått kurser i Google Analytics, Adwords och sökmotoroptimering hos TopVisible. Kurserna har lärt henne effektivisera och optimera företages digitala synlighet. Hon ger TopVisible toppbetyg.

Cecilia Welch

Cecilia Welch

Ålder: 30
Sysselsättning: E-Commerce Manager på Phonera
Kurser Cecilia gått: Google Adwords Avancerad (senaste). Har även gått Google Adwords Grundkurs, Google Analytics Grundkurs, och Google SEO Grundkurs.

Hej Cecilia, varför valde du att gå den här kursen?
Jag har provat flera kurser tidigare hos TopVisible och tyckt att de varit otroligt utvecklande och berikande. Bra valuta för pengarna, helt enkelt.

Varför valde du att gå kursen hos TopVisible?
Jag vet att TopVisible är eliten när det gäller både sökmotoroptimering och marknadsföring.

Vad hade du för förväntningar på kursen?
Att jag skulle få chansen att utveckla min kunskap, bli påmind om sådant som jag glömt och få chansen att ställa frågor jag samlat på mig.

Vad har du lärt dig?
Hur jag kan arbeta effektivt och optimera företagets digitala annonsering och synlighet, genom smarta tips och råd. Förbättringsarbete och uppföljning är a och o. Det tog jag med mig från kursen.

Berätta hur undervisningen gick till?
En bra blandning av teori och praktik, där deltagaren fick chansen att prova på det som lärts ut rent teoretiskt först genom egna praktiska exempel. Det fanns även tid för personlig hjälp och frågestund hela tiden under kursens gång.

Hur var kursledaren?
Kursledaren utstrålar kompetens och kunskap. Maria tar sig extra tid att hjälpa och svara på frågor. Hon ger det där lilla extra.

Hur använder du de kunskaper du fick från kursen idag? 
Jag har schemalagd uppföljning på arbetet idag. Nu har vi ju förmånen att även jobba tillsammans med TopVisible både med annonsering och sökmotoroptimering, men det ger mig en bättre inblick i deras arbete, och jag själv kan ge bättre feedback på telekommarknaden vilket är mitt expertområde.

Vad var det bästa med att gå den här kursen?
Jag vet att TopVisible är professionella och att de alltid håller sig uppdaterade med det senaste.

Vem vill du rekommendera den här kursen till och varför?
Jag vill rekommendera den här till alla företag, stora som små som aktivt arbetare med Googles verktyg för annonsering och analys. Det är väl värt pengarna och en liten investering som kan ge goda resultat. Du behöver inte vara expert på e-handel eller digital närvaro för att gå kursen. Passar allt och alla.Läs mer om TopVisible

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med TopVisible och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.