Visa kurser.se som: Mobil

Medicinsk yoga

Tofta Retreat
Kursinformation
Göteborg, Kungälv
8 tillfällen

Kursbeskrivning

Medicinsk yoga för nybörjare - Tofta Retreat

Kurs i medicinsk yoga - För nybörjare och fortsättare

Vill du lära dig att utöva medicinsk yoga? Välkommen på yogakurs på Tofta Retreat. Övningarna utförs mestadels sittandes och liggandes och alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Medicinsk yoga, mediyoga, är en lugn och djupverkande yogaform där man fokuserar på andningen. Kroppsövningarna och positionerna är enkla, mjuka och inkännande. De ger en en effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation.

Medicinsk Yoga ger en grundläggande balans, fysiskt, mentalt och emotionellt. Höjd energi och ökad medvetenhet. Förbättrar rörlighet, muskelstyrka, hållning och kroppskännedom. Yogaträningen påverkar hela kroppen på många olika nivåer samtidigt; andning och lungor, muskulaturen, matsmältningsapparaten, körtel-, lymf- och nervsystemet och hjärnan.

Vem som helst kan utöva denna hälsofrämjande yoga och den är ett framför allt ett oerhört bra redskap att förebygga ohälsa och energidränering. Dessutom skänker den oss en lugn och skön stund då vi helt och fullt stänger av allt omkring oss och bara är i oss själva.

Dag: Onsdagar
Tid: 19:00

Välkomna!

Målgrupp

Yogakursen riktar sig till alla, oavsett ålder. Inga förkunskaper krävs. 

Kostnader

Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Medicinsk yoga.

Tofta Retreat

Välkommen till Tofta Retreat

Välkommen till en rogivande oas mellan Göteborg och Marstrand. Här möter du Västkusten när den är som allra bäst. Havet, klipporna, skogen, ängarna och en spännande flora samt ett rikt djurliv. Allt i en unik kulturbygd i herrgårdsmiljö med anor...


Läs mer och visa alla kurser med Tofta Retreat

Kontaktuppgifter till Tofta Retreat

Tofta Retreat

Tofta 260
442 75 Lycke

Tel: 0303-22 54 90
Mobil 0703-73 55 54
toftaretreat.se

Recensioner
Bli den första att recensera Medicinsk yoga!