Visa kurser.se som: Mobil

Sedan 2006 har The Creativity House erbjudit aktiviteter till företag och privatpersoner. Den kreativa och konstnärliga inriktningen på de aktiviteter som erbjuds passar både stora och mindre grupper samt unga och gamla deltagare. Inga förkunskaper krävs för att delta. I en 122 kvm stor, luftig och ljus lokal är det lätt att trivas och man sitter med 1,5 meters avstånd från andra kunder. En central placering i Stockholm på Fridhemsplan och med öppettider sex dagar i veckan gör The Creativity House till en tillgänglig och välkomnande keramikstudio. Följande kurser/aktiviteter finns för er att boka in er på:

(Sällskap sitter vid eget bord (max 4 pers vid varje bord) när ni kommer till oss för att hålla god distans.)

Drejning  1,5 timme med guide

Vid drejskivan får ni forma och skapa era egna alster i vit lergodslera. Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en mugg eller en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Ni får handledning av instruktör hela tiden. Ni får behålla alla de alster ni hinner göra. Allt material ingår. Pris: 390:-/pers Tillval: valfri färg på era alster. Pris: 100:-/pers. (alla objekt som personen gjort färgas för detta pris.)


Måla på keramik

Keramikmålning är enkelt, kul, avstressande, socialt och passar alla oavsett ålder. Drop-in kunder och förbokade grupper är lika välkomna. Det krävs inte att du gått någon kurs för att komma och måla. Är du förstagångsbesökare hjälper vi dig alltid att komma igång med ditt skapande med en introduktion. Pris: från 195 kr (studioavgift 65 kr + keramik-kostnad. från 160 kr).

Skapa i lera
Du kan kavla, ringla, tumma eller skulptera fritt. Till din hjälp finns speciella grundformar för att lätt kunna skapa skål, tallrik, mugg, vas tex. + massor av modelleringsverktyg. Pris: 290:-/pers. 100:-/pers .- extra för vitglasering.

The creativity houseAkrylmåleri på canvasduk med guide (endast för grupper om minst 8 pers)

Måla ett förbestämt motiv på canvastavla 40 x 50 cm. Passar liten eller stor - amatör eller erfaren målare. Du kan naturligtvis måla helt fritt också om du vill. Steg för steg får du veta hur du bygger upp tavlan. 390 sek/pers.

Skapa smycken i glas
Med tekniken Glasfusing får du skapa smycken i glas i vår studio. Vi ger dig en
Introduktion i tekniken glasfusing och du får använda komplett utrustning för att kunna skapa dina smycken. Du får skära till glaset och komponera ditt eget smycke. 290 kr/pers

Bebisavtryck (för dig med bebis)
För dig med baby/barn upp till 4 år kan vi erbjuda avgjutningar på din bebis/barns hand- och fotavtryck i keramik,porslinsgips och svenskt kristallglas  Pris från 350:-.

Visa alla kurser med The Creativity House

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Hantverk
Glas Pris Ort Snittbetyg
Glasfusing - smyckestillverkning Från 363 SEK Stockholm
Keramik
Drejning - 2 kvällar 25-26 maj Nybörjare Från 1 500 SEK Stockholm
Keramikmåleri Från 290 SEK Stockholm
Skulptur
Skapa i lera - tumma, ringla, kavla, skulptera Från 290 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med The Creativity House och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

Tel: 086522628


Bli den första att recensera The Creativity House!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med The Creativity House och få mer information, fyll i följande uppgifter: