Visa kurser.se som: Mobil

Sedan 2006 har The Creativity House erbjudit aktiviteter till företag och privatpersoner. Den kreativa och konstnärliga inriktningen på de aktiviteter som erbjuds passar både stora och mindre grupper samt unga och gamla deltagare. Inga förkunskaper krävs för att delta. I en 122 kvm stor, luftig och ljus lokal är det lätt att trivas och man sitter med 1,5 meters avstånd från andra kunder. En central placering i Stockholm på Fridhemsplan och med öppettider sex dagar i veckan gör The Creativity House till en tillgänglig keramikstudio. Följande kurser/aktiviteter finns för er att boka in er på:

lokal

Drejning 1,5 tim

Vid drejskivan får ni forma och skapa era egna alster i vit lergodslera. Ni får kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Ni får handledning av instruktör hela tiden. Vi bränner alla alster som ni hinner göra. Allt material samt bränning ingår. Om ni vill få era alster doppade i valfri färg (10 olika) går det att ordna. Vi har 25 drejplatser.

Tidsåtgång: 1,5 tim Pris: 390 kr/pers. Tillval färg/glasering 100kr/pers. Drejning 2,5 tim och 3,5 tim finns.


Akrylmåleri

Akrylmåleri på canvastavla - alla deltagare får måla ett vackert förutbestämt bildmotiv (eller fritt) med akrylfärger. Med steg- för- steg guidning och speciell metodik får de lära sig att bygga upp bildmotivet på tavlan på ett professionellt sätt. Deltagarna målar vid bordsstaffli på canvasduk. Det färdiga konstverken kan tas med hem direkt efter aktiviteten. (Minsta antal 8 pers-max 60 pers)
Tidsåtgång 2-3 timmar. Pris: 390 kr/pers.


Glasfusing (Minsta antal 2 pers-max 60 pers)

Skapa vackra glassmycken med den glödheta tekniken Glasfusing i vår studio! Du får komponera dina smycken med vackra dikroiska glasplattor i regnbågens alla färger. Ni får skapa 2 smycken vardera - halsband, örhängen, brosch, ring eller nyckelring. Sedan smälter vi i glasugn. När mönster och färger smälter samman i all sin glans skapas dramatiska smycken - alla med unik karaktär. Hämtas efter 10 dagar.

Tidsåtgång: 2 timmar. Pris: 290 kr/pers


Måla keramik! (Minsta antal 2 pers-max 60 pers)

Måla en mugg i keramik (eller vas, fat, kanna, skål, spargris...) Deltagarna får välja bland 100 keramikföremål som sedan dekoreras med vackra glasyrfärger. Att måla på keramik är en social och avkopplande aktivitet. Keramikmuggarna bränns i ugn keramikugn så de blir riktiga bruksföremål - och alltid spännande att se resultatet eftersom färgerna ändras i ugnen. Hämtas efter 10 dagar. Tidsåtgång: 1,5 timmar. Pris: från 225 kr/pers


Skapa i lera (Minsta antal 2 pers-max 60 pers)

Upplev den härliga känslan av att arbeta med mjuk vit keramiklera. Ni får kavla, ringla, tumma eller skulptera fritt. Det går att göra skål, tallrik, mugg, vas. Ni får använda proffessionella verktyg för att bearbetaoch skapa mönster i leran. Eller stansa ut små figurer i leran och fäst dem direkt på era alster. Föremålen skröjbränns. Hämta färdiga alster efter 10 dagar.

Tidsåtgång: 2 tim Pris: 350 kr/pers. Tillval glasering 100 kr/pers.

Bebisavtryck (för dig med bebis)
För dig med baby/barn upp till 4 år kan vi erbjuda avgjutningar på din bebis/barns hand- och fotavtryck i keramik, porslinsgips och svenskt kristallglas  Pris från 350:-.

Visa alla kurser med The Creativity House

Kurser

Kurs
Hantverk
Keramik Pris Ort Snittbetyg
Drejning - 1,5 tim 390:- (nybörjare) Från 390 SEK Stockholm
Drejning - 2,5 tim (Nybörjare) Från 540 SEK Stockholm
Keramikmåleri Från 290 SEK Stockholm
Skulptur
Skapa i lera - tumma, ringla, kavla, skulptera Från 350 SEK Stockholm
Smyckestillverkning
Glasfusing - smyckestillverkning Från 363 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med The Creativity House och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

Tel: 086522628


Bli den första att recensera The Creativity House!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med The Creativity House och få mer information, fyll i följande uppgifter: