Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Teda Art Project

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner          

Lisbeth   |   2017-11-25
Mkt trevlig och lärorik mönsterkurs av proffsig lärare i lantlig miljö . Dessutom mkt god hemlagad italiensk mat till lunch. Rekommenderas varmt !
          (5)
Geanette   |   2017-11-24
En rolig och mycket lärorik helgkurs i vackra omgivningar. Kursledare Eva är en stor inspiration och entusiasmerar till nytt kunnande. Kursen ger mersmak!
          (5)
Johanna   |   2017-11-24
Jättebra kurs som verkligen passar alla! Jag var lite skeptisk innan eftersom jag gått kurser i mönsterkonstruktion tidigare och dessutom sytt en hel del i mina dagar, men man lär sig massor. Är du nybörjare kan du välja ett lättare mönster och voila, du har sytt din första klänning. Ett stort plus är dessutom att du inte får lämna kursen före...
Visa hela
          (5)
Margareta Svensson   |   2017-11-23
Vi hade en fantastisk dag tillsammans. Du lär dig att skapa en klänning på en dag från mönster till färdig produkt. Det bästa är att du även får med dig et mönster att "sy vidare på". Jag gjorde detta tillsammans med två väninnor - ett fantastiskt sätt att umgås en dag och skapa något tillsammans. Eva är en kunning och pedagogisk lärare som även...
Visa hela
          (5)
Ingrid Thomasson   |   2017-11-23
Trevligt, bra instruktioner lätta att förstå. Många bra och givande förslag på att enkelt göra om kläder som man har svårt att skiljas från, samtidigt får de en ny touch. Dessutom vacker miljö, god mat och fika.
          (5)
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet