Visa kurser.se som: Mobil

Sydamerika, Surinam till Karibien, Trinidad

Ta rodret, Linda Lindenau Sailing
Kursinformation
Surinam
11 dagar
12 000 SEK

Kursbeskrivning

Nu seglar Peristera vidare runt vårt klot. Långfärden inleddes på Rhodos i april 2016. Från mMedelhavet fortsatte vi över Atlanten till Karibien, genom Panamakanalen till Söderhavet, från Fiji till Nya Zeeland, Australien och Indonesien. Vidare över Indiska oceanen till Syafrika, och över södra Atlanten till Brasilien. Hösten 2019 seglar vi norrut mot Karibien, där jag kommer att korsa mitt eget spår och därmed formellt ha seglat jorden runt.

Med på alla delsträckor hittills har jag i första hand haft kvinnor med varierande kunnande och erfarenhet, men alla med drömmen gemensam om att få segla långt bort. Jag har skeppat Peristera runt halva jordklotet utan större missöden, hållit tidsplanen och fått ha många intressanta människor ombord att dela upplevelser med.

Vi har alla del i att segla båten. För mej handlar det mycket om teambuilding för att deltagare som aldrig träffat varandra ska fungera bra tillsammans och att få kvinnor att våga kliva fram och ta rodret. Det brukar bli en härlig stämning ombord med självförtroende som växer. 

Du är välkommen ombord och dela din dröm med alla oss som också drömt. Titta i planeringskalendern längre ned så ser du vart vi åker och när du kan kliva på och av. Det krävs inget särskilt av dig som vill följa med, mer än en vilja att delta och hjälpa till efter bästa förmåga. Jag kommer att se till att det blir en blandning av erfarenheter ombord, några som kan och vill ta mer ansvar och andra som vill testa långseglarlivet utan att kunna erbjuda mer än sin entusiasm och sin vilja att lära.

Sträckorna är satta med en start- och en slutpunkt. Exakt hur vi seglar bestäms av vädret och deltagarna, men den ungefärliga planeringen kan du se i kalendern.

Målgrupp

Kvinnor med eller utan tidigare seglingserfarenhet

Kostnad

12000 inkl maten ombord

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sydamerika, Surinam till Karibien, Trinidad.

Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Linda Lindenau Sailing

Ta rodret, kvinna!

Vill du lära dig segla, navigera eller manövrera din båt för motor? Ta rodret, Linda Lindenau Sailing anordnar kurser för kvinnor i segling och båtmanövrering. Kom på någon av mina kurser! I min båt, Tordmulen, ryms sex passagerare, fyra kan...


Läs mer och visa alla kurser med Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Kontaktuppgifter till Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Åsögatan 102
11829 Stockholm

Tel: 070-2796822
Mobil 070-2796822
www.tarodret.nu

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sydamerika, Surinam till Karibien, Trinidad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner