Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 35 recensioner.

Anna Westerholm
(5)
En perfekt kurs för den kvinna som inte trodde att hon skulle vare sig våga eller kunna. Roligt och prestigelöst.
Cecilia B
(5)
För den som bättre vill förstå hur man manövrerar båt per motor och sedan på riktigt öva och nöta detta är denna kurs ypperlig. Jag rekommenderar den !!
Jannie
(4)
Det viktigaste jag fick med mig från kursen var en stärkt motivation till att utvecklas som seglare och försöka ta hand om min egen båt på bästa sätt. Sedan var det ju himla kul också att få kämpa med livräddning (den röda grejen), navigering, gippar och slag tillsammans med tre andra, tuffa kvinnor i flera dagar. Det blev mycket skratt o...
Visa hela
Maria Brixemo
(5)
Superbra kurs! Toppen att få öva öva öva och få ihop det teoretiska med hur det fungerar i praktiken. Linda är lugn och pedagogisk så man känner att det är ok att göra fel tills man fått in momenten "i kroppen".
Melisa
(5)
Pedagogisk kursledare som både inspirerar och motiverar till att våga ta rodret. Kursen var rolig och väl strukturerad. Tack Linda för allt pepp-talk och så kul att man kan fortsätta få tips & trix på din Youtubekanal!
Evelyn Lampinen
(5)
Otroligt pedagogisk och gav mig kunskap för livet. Och en ny hobby! Jag gick från att inte varit på en segelbåt till att känna mig trygg att ge mig ut! Tusen tack! Rekommenderar starkt till alla som seglar eller vill lära sig segla.
Helena Hurve
(5)
Jag är jättenöjd med den grundläggande seglingskursen för kvinnor med Linda Lindenau. Flexibel kursutformning och pedagogiskt ledarskap har gett mig självförtroende att våga ta rodret och bli en mer självständig seglare. Segling ska vara roligt, inte krångligt. Att handgripligen få testa och se vad som händer har varit väldigt lärorikt. Rekommen...
Visa hela
Katarina
(5)
Jag lärde mig precis det jag behövde. Kursen var praktiskt och nu vågar jag fortsätta lära mig på egen hand. Tack, Linda!
Inga
(5)
Trovärdigt, tryggt och trevligt!
Margot Wiese
(5)
Det var bra att vi fick öva mycket på att manövrera för motor. Linda förklarar så begripligt och lättfattat hur det funkar så man känner sig trygg.
Lena
(4)
Bortsett från att Linda är kunnig, pedagogisk och trevlig, så är den stora behållningen att allt inte måste göras så komplicerat, eller ha så bråttom. Planera väl innan så funkar det mesta.
Erika Nydahl
(5)
Skönt att inte behöva veta vad varenda liten tamp kallas! Efter två avspända och trevliga dagar tänkte hade jag lite bättre koll - både på mig själv och båten.
Marina Duell
(5)
Helgkursen som jag var med på i våras bekräftade det jag känt länge: att jag vill segla själv och ta större ansvar ombord. Med Lindas kloka pepp och mångsidiga kunskaper, som hon generöst och pedagogiskt delar med sig av, blir jag bara så bestämd: jag vill och jag kan (om jag tränar).
Annika
(5)
Har seglat många gånger med Linda och har aldrig blivit besviken
Olga Wallgren
(5)
Jag har seglat med Linda två gånger i Grekland och kan varmt rekommendera alla som är nyfikna på segling, älskar havet och vill uppleva något nytt. Linda har avdramatiserat seglingen och visat att alla kan lära sig segla oavsett förkunskaper. Hon är en kunnig och trygg skeppare och en fin värd, man kände sig hemma på 'Peristera'. Att segla med ...
Visa hela
Eva Dahlbergatt träffa de andra del
(5)
Jag är helnöjd med båda kurserna. För mig var det repetition och uppfräschning av tidigare kunskaper. Jag ville kunna ta mer ansvar för att navigera och manövrera segelbåten. Nu känner jag mig mer trygg att göra det. Dessutom var det mycket trevligt och Linda förklarar lugn och pedagogiskt.
Ellen Landberg
(5)
Jag gick en helgkurs för Linda när jag blev med båt. Jag kunde i princip ingenting om segling innan och lämnade kursen med självförtroende och en stor dos kunskap. Det har hjälpt mig att såklart förstå seglingens principer genom praktik men också gett mig möjlighet att ifrågasätta saker som min partner (som seglat ett tag) gjort av ren vana. Det...
Visa hela
Helena
(5)
Lindas kurser är en totalupplevelse (har gått nybörjarkurs och fortsättningskurs i Stockholms skärgård): de är packade med bra seglingsupplevelser, pedagogiska genomgångar av teori och lika pedagogisk hantering av praktiska moment, de präglas av mycket bra ledarskap och vi hade fantastiskt roligt; dessutom fanns det utrymme för lite lugna stunde...
Visa hela
Louise Adelborg
(5)
Minnesvärd härlig och givande segling i den grekiska övärlden. Gav mig stor inspiration för seglingen i hemmavatten.
Jutta W
(4)
Fantastiska naturupplevelser varvas med segelkunskap och lederskapsutveckling Ett mycket lyckat koncept som kan upprepas många gånger men aldrig bli tråkigt!
Ingrid Ulfstedt
(5)
Att segla med LInda vidgar vyerna på många sätt. Seglingarna är välplanerade när det gäller allt! Seglingssträckor, utbildning, arbetspass, mat, vila ordning, nöjen m.m. Linda lägger alltid utbildningen för var och en på just den nivå man själv befinner sig - och hon har mycket att lära ut. Alla kan utvecklas! Kurserna har alltid varit trevliga ...
Visa hela
Anna
(5)
Roligt att vara 4 st nybörjare tillsammans. Vi fick bättre självförtroende efter dessa dagar eftersom vi övade på olika manövertekniker.
Anneli
(4)
Linda får en att förstå att man kan om man vill. Ta rodret och öva!
Dolly
(5)
Har deltagit i totalt tre veckors segling i Medelhavet och någon helg i Stockholms skärgård med Linda Lindenau under de senaste åren. Upplägget ger bra förutsättningar att utveckla din segeltrimning, navigering, styrning och känslan av att klara av att manövrera öven en större båt. Underbar frihetskänsla att segla i Medelhavets värme. Intressant...
Visa hela
Nina Huzum
(5)
Det jag uppskattar mest med Lindas kurser är att hon lär ut på ett enkelt och lättsamt sätt. Hon anpassar kursen efter deltagarnas erfarenhet och kunskap. Jag upplever kurserna som roliga och lärorika.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.