Kursinformation
Gran Canaria, Las Palmas
34 dagar
42 000 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning

Nu seglar Peristera tillbaka till Karibien igen, med ARC, Atlantic Rally for Cruisers.

Med på alla delsträckor hittills har jag i första hand haft kvinnor med varierande kunnande och erfarenhet, men alla med drömmen gemensam om att få segla långt bort. Jag har skeppat Peristera runt jorden utan större missöden, hållit tidsplanen och fått ha många intressanta människor ombord att dela upplevelser med.

Vi har alla del i att segla båten. För mej handlar det mycket om teambuilding för att deltagare som aldrig träffat varandra ska fungera bra tillsammans och att få kvinnor att våga kliva fram och ta rodret. Det brukar bli en härlig stämning ombord med självförtroende som växer.

Nu är det dags att korsa Atlanten igen. Efter att ha fullbordat min jordenruntsegling i St Lucia i december 2019, har jag seglat runt i Karibien. Under Covid låg Peristera på land på Trinidad.

ARC, Atlantic Rally for Cruisers inleds med en vecka på Las Palmas med föreläsningar, sundowners, säkerhetsgenomgångar och parader. Jag seglade med ARC 2016, och sedan dess har jag velat göra det igen.

ARC är inte en tävling, i varje fall inte för mig. Vi seglar i vår takt, minskar seglen över natten och ser till att ha det bra. Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kvinnor med intresse för segling. Inga förkunskaper krävs, endast en vilja att hjälpa till och delta. 

Video

Kostnader

Mat ombord, lakan och handdukar ingår, men inte resan och restaurangbesök.

Intresseanmälan

Intresserad av Över Atlanten och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 2

Baseras på 1 recensioner.

Åsa

En dröm att segla över Atlanten genomförd. Min förväntan var fokus på segling o navigation. I en sliten o i flera fall undermåligt underhållen båt blev inte överfarten vad jag tänkt. Eftersom antagning till etapper inte görs utifrån kompetens är det en stor risk att delta. Hur är planen om Linda skadas, blir sjuk? Rekommenderar inte denna arrang...

Linda Kommentar:
Åsa, jag är ledsen att du uppfattar min båt som undermåligt underhållen. Sliten, det håller jag med om. Diskbänken är risig, tyget är trasigt på några dynor, en lucka i ett badrum är tejpad. Men jag vill försäkra dig att det underhåll som påverkar säkerheten inte är undermåligt. Varje år låter jag en riggare gå igenom, och byta det som är slite...
Visa hela

Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Linda Lindenau Sailing

Ta rodret, kvinna!                                                     Ang Covid-19, se nedan!

Vill du lära dig segla, navigera eller manövrera din båt för motor? Ta rodret, Linda Lindenau Sailing anordnar kurser för kvinnor i segling och båtmanövrering. Kom på någon av mina kurser! Jag har två båtar. Tordmulen, 32 fot, finns i...


Läs mer och visa alla kurser med Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Kontaktuppgifter till Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Ta rodret, Linda Lindenau Sailing

Åsögatan 102
11829 Stockholm

Tel: 070-2796822
Mobil 070-2796822
www.tarodret.nu


Recensioner
Kursrecensioner
(2,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Över Atlanten, fyll i följande uppgifter: