Visa kurser.se som: Mobil

Cheerleading-läger i sommar!

Sweden Sport Academy
Kursinformation
Stockholm
5 dagar
4 095 SEK

Kursbeskrivning

Gå på cheerleading-läger i sommar!

Cheerleading Camp är ett perfekt läger för dig som vill utvecklas som cheerleader. Tränarna på lägret har bra erfarenhet och utbildning. Varje dag är noggrant planerad för att du ska få ett så innehållsrikt och välorganiserat läger som möjligt. Detta skapar ett läger med organiserad, professionell och rolig träning med individuell utveckling. Alla är välkomna!

CHEERLEADING-TRÄNING

Cheerleading-träningen är uppbyggd utifrån målet att deltagarna ska bredda sina kunskaper inom olika delar av cheerleading under lägret. Deltagarna har två cheerleading-pass om dagen där vi jobbar med uppvärmning, styrka, rörlighet, teknik och så klart många häftiga pyramider och volter. Målet är att stärka deltagarnas rörelsekvalitet i kombination med teknik.

INDIVIDUELL UTVECKLING

När lägret startar får du som deltagare skriva ner tre önskemål som du vill utveckla eller lära dig nytt. Tränarna anpassar träningspassen efter önskemålen. Vi avslutar sedan lägret med en uppvisning för föräldrar och anhöriga.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

9 – 16 år (2010 – 2003) Grupperna delas in efter ålder, önskemål och nivå.

Kostnader

4095 kr

I PRISET INGÅR
Alla träningspass och aktiviteter, boende, fem näringsrika måltider per dag, ”Jag ska dit-t-shirt” i funktionsmaterial (värde 149 kr), skriftlig och muntlig tränarrapport samt olycksfallsförsäkring.

Sweden Sport Academy

Sweden Sport Academy

Sweden Sport Academy - Sommarläger för barn och ungdomar

Vill du utvecklas inom din idrott? På ett sommarläger hos Sweden Sport Academy får du fokusera på din idrott i fem dagar tillsammans med erfarna och välutbildade idrottsledare. Sommarlägret har ett tydligt fokus på prestation istället för resultat. Resultatfokusering leder...


Läs mer och visa alla kurser med Sweden Sport Academy
Recensioner
Bli den första att recensera Cheerleading-läger i sommar!!

Liknande kurser