Höstlovsläger - Programmering & fysisk aktivitet

Svensk Lägerverksamhet AB
Kursinformation
Värmdö
5 dagar
Heltid
Höstlovsläger - Programmering & fysisk aktivitet

Kursbeskrivning

Stärk kroppen och knoppen på höstlovet!  

Lillsved Skärgårdsläger bjuder in till ett helt nytt koncept där vi lär ut programmering varvat med fysisk aktivitet. På förmiddagen lär vi oss programmering och på eftermiddagen erbjuds olika aktiviteter på Lillsveds fina idrottsanläggning tillsammans med våra ledare. Tex Parkour, fotboll, femkamp mm. Vi kommer självklart också ha roliga kvällsaktiviteter i traditionell Lillsvedsanda!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Ansökan

Platserna är mycket begränsade därför ber vi dig som är intresserad av att lära dig bland den mest efterfrågade kompentensen kombinerat med fysisk aktivitet i en fantastisk miljö att anmäla dig snarast på skolans hemsida. 

Upplägg

Under fem dagar kommer deltagarna bygga sitt helt egna spel från grunden och lära sig det mest fundamentala inom programmering tillsammans med Linus Rudbeck från Distansakademin som har många års erfarenhet av att utbilda inom programmering och är en hyllad utbildare.

När: sön 30/10 till tor 3/11
Pris: 6995 kr
Var: Lillsved Folkhögskola, Värmdö
Ålder:12-17 år 

Vi bor tillsammans på Lillsved, alla måltider äts i restaurangen och alla aktiviteter är på området. Vi skickar ut ett mer detaljerat program och en packlista efter anmälan.

Intresseanmälan

Intresserad av Höstlovsläger - Programmering & fysisk aktivitet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Svensk Lägerverksamhet AB

Ett riktigt sommarläger!

Vi har sedan 2002 arrangerat sommarläger för barn och ungdomar. Vi har ett brett sortiment av läger där fokus ligger på utbildning. Vi har valt att nischa oss genom att erbjuda en genomgående hög kvalité på alltifrån boende till undervisning....


Läs mer och visa alla kurser med Svensk Lägerverksamhet AB

Kontaktuppgifter till Svensk Lägerverksamhet AB

Svensk Lägerverksamhet AB

Lillsvedsvägen 100
13990 Värmdö

Recensioner
Bli den första att recensera Höstlovsläger - Programmering & fysisk aktivitet!
Intresseanmälan

För att få mer information om Höstlovsläger - Programmering & fysisk aktivitet, fyll i följande uppgifter: