Inga recensioner än

SV Musik Västerås Akustisk gitarr enskild undervisning

SV Västmanland, i Västerås
Längd
5 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Längd
5 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Anpassad akustisk gitarrkurs

Jag heter Jojje Engström och kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Västerås. Jag har förutom mitt eget musicerande som trubadur och trummis även spelat med olika namnkunniga artister och orkestrar under flera decennier. Som musiklärare i grundskolan i 15 år har jag stor erfarenhet och jag älskar att undervisa och hjälpa/inspirera människor att nå sina mål med sitt gitarrspel.

I denna kurs utgår jag från dina önskningar och mål med gitarrspelet. Det kan till exempel vara att lära sig spela ackord, melodispel, singer-songwriter, fingerspel, improvisation etc.
Inga förkunskaper krävs.

Enskild undervisning
Lektionstid: 25 min
Antal ggr: 10
Ledare: Jojje Engström

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer!

Betalning sker via klarna!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Varmt Välkommen med din anmälan!

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-18:30
Lokal: Lysgränd 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av SV Musik Västerås Akustisk gitarr enskild undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Västmanland
Lysgränd 1
72130 VÄSTERÅS

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västmanland

Highlights