Konsert med Claes Gunnarsson o Johan Ullén

SV Västmanland
Kursinformation
Köping
0 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Musik av bl. a Rachmaninov, Schumann, Beethoven och Mankell

Claes Gunnarsson har som solist, kammarmusiker, orkestermusiker och lärare turnerat över hela värden.

Claes har gett solokonserter i bl.a Wigmore Hall, Queen Elisabeth Hall, St Petersburg Philharmonie, Shanghai Symphony Hall, Seoul Arts Center och Singapore Symphony Hall samt gästat de ledande internationella festivalerna som La Folle Journée i Nantes. Music@Menio i Kalifornien, MecklenburgVorpommern-festivalen och Yuri Temirkanovs vinterfestival i St Petersburg tillsammans med dirigenter som Neeme Järvi, Kent Nagano, Santtu Matias Rouvali, Alexander Lazerev, Mihall Jurowski, Christian Zacharias och Christopher Warren-Green.

Johan Ullén har studerat piano och komposition vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Sibelius-Akademin i Helsingfors. Han har framträtt som solist med flertalet svenska orkestrar och turnerat i Europa, USA och Sydamerika.

Som kompositör har Johan Ullén skrivit kammarmusik, orkestermusik, sånger och operor som har framförts på festivaler, operahus och konsertsalar i Sverige och utomlands. Ett uppmärksammat verk är helaftonsoperan Kärleksmaskinen, för Pite Kammaropera, som uruppfördes på turné i Sverige 2019.

Entreavgifter: 140 kr för icke medlemmar i Köpings Kammarmusikförening, 80 kr för medlemmar, ungdomar t.o.m 18 år går gratis
Veckodag: Lördag
Tid: 16:00-17:00
Lokal: Björkvägen 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Konsert med Claes Gunnarsson o Johan Ullén och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Västmanland

SV - Västmanland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västmanland

Kontaktuppgifter till SV Västmanland

SV Västmanland

Lysgränd 1
72130 VÄSTERÅS


Recensioner
Bli den första att recensera Konsert med Claes Gunnarsson o Johan Ullén!
Intresseanmälan

För att få mer information om Konsert med Claes Gunnarsson o Johan Ullén, fyll i följande uppgifter: