Kursbeskrivning
Lär dig grunderna hur du röker kött och fisk. Du får kunskap om saltning röktider temperaturer och köttsorter samt inspiration till hur du med enkla medel kan bygga en egen "rök". En teoretisk träff inomhus och en träff utomhus (heldag) då vi praktiskt lär oss att röka kött och fisk.
Boken: "Rökning : så röker du kött och fisk" ingår i kurspriset.
Du kan lämna en intresseanmälan till denna kurs. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Det är därför bra om du kan lämna e-postadress och ett mobilnummer där vi lätt kan nå dig. Observera att ev. dag/tid/pris är preliminära och kan komma och ändras. Intresseanmälan är ej bindande.
Veckodag:
Tid: 18:00-00:00
Ledare: Anders Hedlund
Lokal: Kanalgatan 41 B
Boken: "Rökning : så röker du kött och fisk" ingår i kurspriset.
Du kan lämna en intresseanmälan till denna kurs. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Det är därför bra om du kan lämna e-postadress och ett mobilnummer där vi lätt kan nå dig. Observera att ev. dag/tid/pris är preliminära och kan komma och ändras. Intresseanmälan är ej bindande.
Veckodag:
Tid: 18:00-00:00
Ledare: Anders Hedlund
Lokal: Kanalgatan 41 B
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?
Hur påverkar COVID-19 denna kurs?
Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.
För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.
Intresseanmälan
SV Västerbotten

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten
Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...
Kontaktuppgifter till SV Västerbotten
SV Västerbotten
Intresseanmälan
För att få mer information om Rökning av kött och fisk, intressseanmälan våren 2021, fyll i följande uppgifter:
Recensioner
Bli den första att recensera Rökning av kött och fisk, intressseanmälan våren 2021!