Visa kurser.se som: Mobil

Jägarexamen - 2020

SV Västerbotten
Kursinformation
Vännäs
42 timmar på 14 tillfällen
2 845 SEK

Kursbeskrivning

Med jägarskolan får du den kompetens du behöver för att klara jägarexamen med ett komplett material och kompetent ledare. Kursen kräver att du läser hemma mellan träffarna så att du klarar teoriprovet i slutet av kursen. Träff med vapenhantering och simulatorskytte ingår. Kursen startar i november om vi har tillräckligt med deltagare.

Provet för jägarexamen ligger helt utanför Jägarskolan. Examinering sköts av från Naturvårdsverket utsedda provledare. Räkna därför med att kostnad i samband med provtillfället tillkommer. Litteratur och provavgifter tillkommer.

Det studiematerial som används är boken Jägarskoleboxen som är utarbetad av Svenska Jägarförbundet samt komplementet Jaktlagstiftningen.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar ut startdatum via sms så snart det är satt så se till att du uppger mobilnr och mail.

Start beräknas bli slutet av januari 2020
Veckodag:
Tid: 19:00-21:15
Ledare: Martin Jakobsson
Lokal: Ö Järnvägsgatan 12

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jägarexamen - 2020.

SV Västerbotten

SV Västerbotten - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Kontaktuppgifter till SV Västerbotten

SV Västerbotten

Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Tel: 08-587 686 00
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Jägarexamen - 2020!