Visa kurser.se som: Mobil

Intresseanmälan Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare hösten 2021

SV Västerbotten
Kursinformation
Nordmaling
21 timmar på 7 tillfällen
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Här är kursen för dig som är nyfiken på och vill börja inom akvarellmålning men även för dig som vill ha en fortsättningskurs! Den här kursen är en kombinerad nybörjar/fortsättningskurs som utgår från dig och var du befinner dig i ditt måleri.

Som kursledare kommer du att ha Sara Lindgren som arbetat i snart 20 år som bildlärare på Artediskolan i Nordmaling. På fritiden så målar hon själv både med akrylfärg och akvarell. Hon kommer att låta dig som deltagare få prova på olika akvarelltekniker så att du kan känna efter vad som passar just ditt uttryck bäst. Du kommer också att få testa de olika teknikerna på olika sorters papper. Hur ni avslutar kursen lämnar Sara lite öppet till er, kanske med ett gemensamt stilleben eller någon egen idé.

Inför kursstarten så tar du med dig en egen akvarell-låda av nybörjarkvalité, sådana finns att köpa på exempelvis Panduro. Papper och penslar samt några bättre färger kommer Sara att ha med sig som du kan köpa på plats.

Covid-19
Denna kurs erbjuds med fysiska träffar under förutsättning att rådande läge kring Covid-19 tillåter det. Kursen kan komma att senareläggas eller läggas om till distans. Du har då rätt att avanmälan dig om det nya upplägget inte passar dig. Antal platser på kursen kan komma att höjas om smittläget förbättras.

Har du frågor eller vill ha mer information så ring Åza Westman på 073-0694372.

Välkommen!
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-20:15
Lokal: Tema Center
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Intresseanmälan Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare hösten 2021.

SV Västerbotten

SV Västerbotten - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Kontaktuppgifter till SV Västerbotten

SV Västerbotten

Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Recensioner
Bli den första att recensera Intresseanmälan Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare hösten 2021!
Intresseanmälan

För att få mer information om Intresseanmälan Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare hösten 2021, fyll i följande uppgifter: