Förarbevis båt, fritidsskeppare, Intresseanmälan 2024

SV Västerbotten, Distans
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 495 SEK
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 495 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Förarintyget är ett intyg som visar att innehavaren har teoretiska kunskaper att framföra en fritidsbåt inomskärs och i kustnära vatten.

Under kursen kommer du att få lära dig navigation, allmänt sjövett samt väjningsregler.
Det huvudsakliga syftet är att öka din säkerhet inom båtlivet till sjöss, oavsett om du seglar eller kör motorbåt. Med ett förarintyg kommer ditt båtliv tveklöst att förändras till det bättre: du kommer känna en säkerhet inför val av naturhamn, under tilläggning och när du navigerar i allmänhet. Det kommer inte bara att göra sjön säkrare för din omgivning utan också för dig och dina medpassagerare.

Du lär dig bl.a. praktiskt sjökortsarbete och metoder för navigering, sjövägsregler, lanternor, sjöräddning, sjömanskap, miljö, väder, säkerhet och sjukvård.
Kostnader för material tillkommer med ca 500 kr.
Examensavgift betalas till examinatorn på 625 kr i skrivavgift, samt 65 kr för intygsbok om du inte har någon sedan tidigare.
Kursen sker på distans. Har du frågor, kontakta oss. e-post: eva.halldén@sv.se mobil: 070-207 53 62 eller tel: 0910-85010.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:15
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Förarbevis båt, fritidsskeppare, Intresseanmälan 2024 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Västerbotten
Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Highlights