Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare

SV Västerbotten
Kursinformation
Nordmaling
21 timmar på 7 tillfällen
2020-03-12 18:00
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Här är kursen för dig som är nyfiken på och vill börja inom akvarellmålning men även för dig som vill ha en fortsättningskurs! Den här kursen är en kombinerad nybörjar/fortsättningskurs som utgår från dig och var du befinner dig i ditt måleri.

Som kursledare kommer du att ha Sara Lindgren som arbetat i snart 20 år som bildlärare på Artediskolan i Nordmaling. På fritiden så målar hon själv både med akrylfärg och akvarell. Hon kommer att låta dig som deltagare få prova på olika akvarelltekniker så att du kan känna efter vad som passar just ditt uttryck bäst. Du kommer också att få testa de olika teknikerna på olika sorters papper. Hur ni avslutar kursen lämnar Sara lite öppet till er kanske med ett gemensamt stilleben eller någon egen idé.

Inför kursstarten så tar du med dig en egen akvarell-låda av nybörjarkvalité sådana finns att köpa på exempelvis Panduro. Papper och penslar samt några bättre färger kommer Sara att ha med sig som du kan köpa på plats.

Har du frågor eller vill ha mer information så ring oss på 0930-31605.

Välkommen!
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-20:15
Lokal: Tema Center

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare.

SV Västerbotten

SV Västerbotten - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Kontaktuppgifter till SV Västerbotten

SV Västerbotten

Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Tel: 08-587 686 00
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Akvarellkurs för nybörjare och fortsättare!