Visa kurser.se som: Mobil

Akvarell nybörjare - Dagtid

SV Västerbotten
Kursinformation
Umeå
15 timmar på 5 tillfällen
2019-09-16 14:00
1 230 SEK

Kursbeskrivning

Beskrivning
Kursen riktar sig till dig som är nybörjare med att måla med akvarell. Undervisningen är upplagd efter gemensamma genomgångar uppgifter och individuell handledning. I kursen går vi bland annat igenom materiallära kompositionsövningar och övningar kring varierande färg- och formproblem.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I denna kurs ingår inte kursmaterial. Deltagare tar med sig papper penslar och färg. Hör av dig till oss om du vill ha tips på material som du kan köpa.

Information om kursledaren
"Jag heter Adam Stolterman och jobbar som illustratör och konstnär. Jag tar beställningsuppdrag och säljer också mina egna verk. Jag har gjort allt från bildmanus till reklam och filmer koncept design och bakgrundsillustrationer till scenföreställningar tidningsomslag och affischer bokillustrationer och omslag och tatueringar. Jag har även gett ut en egen serieroman som är målad i akvarell. Det jag själv tycker är roligast är att försöka förmedla känslor i målningar. Oavsett om det är en oljemålning till en bok eller om det är en liten blyertsskiss på en näsduk."

Frågor
Armita Ghazinezam
armita.ghazinezam@sv.se
072- 5954928/ 090-125585

Veckodag: Måndag
Tid: 14:00-16:15
Lokal: Kungsgatan 42

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarell nybörjare - Dagtid.

SV Västerbotten

SV Västerbotten - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Västerbotten 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Västerbotten

Kontaktuppgifter till SV Västerbotten

SV Västerbotten

Norra Obbolavägen 89
90422 Umeå

Tel: 08-587 686 00
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Akvarell nybörjare - Dagtid!