Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Travskola-Höstlov

SV Väst
Kursinformation
Åmål
24 timmar på 3 tillfällen
300 SEK

Kursbeskrivning

Travskolan anordnar dagläger varje sommar- höst- sport- och påsklov. Ett ypperligt tillfälle för barnen att få vara med i stallet och få en insikt om hur en dag ser ut. Allt från att fodra släppa ut hästarna i hagen mocka och naturligtvis köra ponny/häst och pyssla massor med våra fyrfota vänner.

Travskolan befinner sig i egna lokaler centralt på stallbacken. Travskolan förfogar över ett stall med sex boxar anpassade för de ponnyer som finns i verksamheten. Vi har två Shetlandsponnyer två Gotlandsruss. Finns även tillgång till stor häst.

Sedan hösten 2013 är också vår Travskola kvalitetssäkrad av Svensk Travsport vilket vi är mycket stolta över och Travskolan drivs av Dalslands Travsällskap och har idag ca 25 elever i veckan.

För mer information kontakta Iia Abenius Utbildningsansvarig genom att skicka e-post till: travskolan@amal.travsport.se eller ring tel. 076-109 59 98

Varmt välkomna till Åmåls Travskola i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan!
Veckodag: Måndag Tisdag Onsdag
Tid: 10:00-18:00
Lokal: Mörtebols Travbana

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Väst

SV Väst

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Kontaktuppgifter till SV Väst

SV Väst

Junogatan 7
45142 Uddevalla

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Travskola-Höstlov!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser