Spanska nybörjare

SV Väst, i Uddevalla
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
995 SEK
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till den spansktalande världen
Detta är en studiecirkel för dig som inte läst spanska tidigare. Vi börjar från början för att lära sig vardagsspanska och få kunskaper som du har nytta av när du reser och vistas i spansktalande länder.

Studiematerial
Eventuell kostnad förstudiematerial tillkommer.
Boken vi kommer att använda oss av är är "Caminando 1". Natur & Kultur. ISBN 978-91-27-43714-2.

Cirkelledare
Camilo Cuadros är cirkelledare för den här kursen och kommer ursprungligen från Peru. Förutom att vara cirkelledare är Camilo även lärare i spanska och engelska. Camilo tycker det är viktigt att arbeta med gruppen så att man känner sig trygg att kunna träna språket tillsammans både muntligt och skriftligt på ett kul sätt. Allt för att så snabbt som möjligt kunna använda språket i de sammanhang som man önskar.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare.
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:30
Lokal: Junogatan 7 F
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights