Släktforskning i Högsäter VT24- nybörjare

SV Väst, i Högsäter
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
16 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
16 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Släktforskning ger dig svaren om din bakgrund, hisnande levnadsskildringar och förståelse för historien. Vem är jag och var kommer jag ifrån?
Våra erfarna ledare ger dig verktygen för hur du ska kunna komma vidare i din forskning, vare sig du är nybörjare eller har släktforskat innan.

Kursinnehåll
Det här är en cirkel för nybörjare. Inga förkunskaper krävs. Första träffen pratar vi om kursinnehåll och vad ni vill ha ut av cirkeln.

Studiematerial
Ni får tillgång till databasen Arkivdigital, det ingår i avgiften. Ta gärna med egen dator om ni har, annars finns det tillgång till bärbara datorer i vår lokal.

Cirkelledare
Vår mycket erfarna cirkelledare Lilian Mårtensson har haft cirklar i släktforskning i många år. Hon är en mycket kunnig och omtyckt ledare.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:30
Ledare: Lilian Mårtensson
Lokal: Genavägen 29

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 januari, 2024

  • Kurs
  • Högsäter
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights