Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarcirkel

SV Väst
Kursinformation
Tanumshede
15 timmar på 5 tillfällen
2021-10-06 18:00
900 SEK

Kursbeskrivning

Kom och skriv med oss
Om du har lust att skriva, så är detta kursen för dig. Om du länge har tänkt att det skulle vara roligt att skriva ner din berättelse, skriva om ditt liv, skriva om en särskild händelse, skriva ett brev till någon eller bara vill du skriva av dig och uttrycka dig med ord passar denna kurs för dig.

Vi använder enkla inspirationsövningar för att komma igång, du får tid för eget skrivande. Tillsammans med dina kurskamrater skapar vi gemenskap och utrymme för skrivande. Amatör eller van skrivare spelar ingen roll. Allt skrivande är bortom rätt eller fel och vi inspirerar varandra i en positiv anda. Har du redan ett skrivprojekt och vill få inspiration för att komma vidare, går det bra. Vill man ha med sig sin dator/skrivplatta går det alldeles utmärkt att skriva direkt i Word eller annat skrivprogram.

Kursledare
Härliga Monica Birgersson kommer guida er igenom skrivandets fantastiska värld och hjälp i hur du får bra kontroll på ditt eget skrivande. Hon brinner för skrivandet och vill hjälpa dig att utvecklas. Finns det intresse kör vi en fortsättning.

Kurslokalen
Adressen är Storemyrsvägen 2 Tanumshede. På ena långsidan på Tedakthuset. Lokalen är handikappanpassad.

Anmälningsinformation
Kursen startar vid minst 8 anmälda deltagare. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:30
Lokal: Storemyrsvägen 2

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Väst

SV Väst

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Kontaktuppgifter till SV Väst

SV Väst

Junogatan 7
45142 Uddevalla

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skrivarcirkel!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner