Musik - Stina Wollter

SV Väst, i Ellös
Pris
350 SEK
Pris
350 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Stina Wollter

Stina Wollter gör sin första spelning på Orust sen 2020 tillsammans med sin make Micke Olsson Wollter. Det blir en kväll med låtar från debutalbumet "Garden Songs"; med texter om barn som flyttar hemifrån, överfulla förråd, om att lämna gammal skam och annat som handlar om livet och levandet.
Kanske blir det några smakprov på material från en framtida, svenskspråkig skiva, kanske nån cover, varvat med prat och utsvävningar som knyter samman hela kalaset.
Foto: Stewen Quigley

Bra att veta
Konserten kommer hållas utomhus i trädgårdsmiljö och ni tar med er filt eller någon stol att sitta på, picknick om ni vill och eventuellt skydd för väder. Ta gärna cykeln, promenera eller samåk då det finns något begränsade möjligheter för parkering.

Förköp
Biljetter säljes genom “biljettshop.se”

Kultur i Tönsäng står för arrangemanget i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Veckodag: Lördag
Tid: 19:00-20:30
Lokal: Tönsäng 105, Östergård
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights