Inga recensioner än

Kulturprojektet STOLT - Vårtermin 2023

SV Väst, i Stenungsund
Längd
6 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
6 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Prova på olika kulturaktiviteter

Kulturskolorna Stenungsund, Tjörn, Orust och Lilla Edet i ett initiativ där vi tillsammans erbjuder kulturaktiviteter. Vi riktar oss till barn, unga och vuxna i åldern 7–26 år med funktionsvariationer. Genom våra STOLT-träffar hoppas vi att fler ska hitta till kulturskolan och se oss som en aktiv mötesplats.

Kursinnehåll

När vi träffas på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund har vi två olika grupper. Grupperna träffas parallellt under samma tid med olika aktiviteter. Vi har en gemensam fruktfika för att ses och hänga med varandra. Grupperna delas upp på plats utifrån vilka deltagare som anmält sig.

Kursplan

Tillfälle 1: Musik och träning inför Hjärtmello - Lördag 21 januari
STOLT kommer även 2023 att delta på Hjärtmello med ett bidrag. Vi planerar att STOLTs bidrag är att vi sjunger, spelar, tecknar och gestaltar vår STOLT-låt som The Moniker har skrivit ihop med STOLT deltagarnas input. Det kommer att finnas olika scenkläder som man kan låna. Alla som är intresserade av att vara med på vårt framträdande är välkomna att delta på scen.
Ledare är Ann-Catrine Persson, Eva Elvesson, Madelene Holmström, Marie Frederiksen och Annika Melin

Tillfälle 2: Streetdance och cirkusskola - Lördag 22 april
Streetdance - Vi lär oss grundsteg och en dans inom stilen streetdance. Vi dansar till hip-hop och pop-musik.
Ledare är Julia Korn och Marie Frederiksen

Cirkusskola - Prova på att jonglera med bollar och dukar, spinna tallrikar och snurra kinesisk jojo. Kasta, rulla och balansera olika saker. Cirkuspedagogen Joakim Keskinen visar dig flera konster som du får möjlighet att testa.
Ledare är Joakim Keskinen och Annika Melin

Tillfälle 3: Karaoke och skapa fotoramar - Lördag 20 maj - Obs! Inställt!

Sista tillfället på Mariagården 27/5 kl.10-15!
Trädgården fylls med aktiviteter och caféet är öppet. På Mariagården är det program mellan kl 10 – 15. Jag, Annika, finns där som STOLT ledare mellan kl 10-11. Det går jättebra att stanna och delta i aktiviteter under hela dagen. Deltagarna behöver ha med sig föräldrar / personal som ansvarar för deltagare som inte kan lämnas själva.
På Mariagården blir det föreställning med Kapten Kryp och skattkistan, ponnyridning, plantera frö med trädgårdsmästare, biodlarföreningen visar bikupor, upptäckarstig mm. Se program i bilagan. Det kommer att bli en väldigt rolig dag!

Vid frågor kontakta annika@sprakbussen.se.

STOLT-aktiviteterna arrangeras i samarbete med

Stenungsunds kommun, Tjörns kommun, Orust kommun, Lilla Edets kommun och SV Västra Götaland

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Veckodag: Lördag
Tid: 10:00-12:00
Ledare: Annika Melin
Lokal: Stenunge Strand
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights