Visa kurser.se som: Mobil

IMPROVISATION & KREATIVITET med Maria Blom

SV Väst
Kursinformation
Distans
2 timmar på 1 tillfälle
50 SEK

Kursbeskrivning

Del 5 av en ny digital samtalsserie för för musiker och konstnärer inom alla genrer onsdagar ojämna veckor hela våren kl 18.00-19.30

Maria Blom är sångerska låtskrivare och konstnär som har en kvalificerad yrkesutbildning i projektledning i grunden. Hon har jobbat med alltifrån Au pair hos diplomat i Moskva till sopåkare i Grekland.
Hon har turnerat med Ulf Lundell Eldkvarn Peter Lemarc Joey Tempest och många fler. Hon har sjungit med Thåström Mary Black Greatful Dead och otaliga andra. Hon har medverkat på över 150 skivproduktioner och har drivit kvinnliga skivbolaget Diva gett ut 3 egna album skrivit musik till andra artister gjort utbildningsfilmer och mycket annat!
I detta samtal om kreativitet får vi höra om hennes tips och arbetsmetoder för att hålla sin nyfikenhet och kreativitet igång och få framgång i allt man företar sig.

Den här samtalsserien passar dig som är professionell semiproffs eller amatör inom musik eller konst och som vanligtvis brukar spela i band eller orkester sjunga i kör går en målarkurs eller på annat sätt uttrycker dig konstnärligt och får utlopp för din kreativitet.
Du anmäler dig i förväg till varje tillfälle. En länk till Zoom och betalningsinstruktioner skickas ut två dagar innan arrangemanget. Avgiften är 50 kr per gång som betalas via swish. Du kan välja att vara med varje gång eller vid enstaka tillfällen. Antal deltagare är begränsat.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Annika Törnqvist
Lokal:

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Väst

SV Väst

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Kontaktuppgifter till SV Väst

SV Väst

Junogatan 7
45142 Uddevalla

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IMPROVISATION & KREATIVITET med Maria Blom!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner