Visa kurser.se som: Mobil

IMPROVISATION & KREATIVITET med Lolo Funck Andersson

SV Väst
Kursinformation
Distans
2 timmar på 1 tillfälle
2021-03-03 18:00
50 SEK

Kursbeskrivning

Del 3 av en ny digital samtalsserie för för musiker och konstnärer inom alla genrer onsdagar ojämna veckor hela våren kl 18.00-19.30.

Lolo Funck Andersson är fritt arbetande konstnär kreatör och musiker bosatt i Hjärtum.

"Jag har gjort offentliga gestaltningsuppdrag för många kommuner runt omkring i Sverige framför allt i sten som är ett favorit material eftersom man kan jobba nästan hur stort som helst i det.
Jag har spelat improvisationsmusik i nästan hela mitt liv. 1993 startade jag tillsammans med en vän klubben BRÖTZ i Göteborg och drev den sedan vidare i 23 år innan jag överlämnade den till nya krafter när jag flyttade upp till Hjärtum. Innan jag slutade anordnade jag 4 Brötzfestivaler I min stora lada som har en mycket bra akustik för el-förstärkt musik."

Den här samtalsserien bjuder in dig som är professionell semiproffs eller amatör inom musik eller konst. Du som vanligtvis brukar spela i band eller orkester sjunger i kör skriver låtar målar skulpterar arbetar med keramik eller på annat sätt uttrycker dig konstnärligt och får utlopp för din kreativitet.
Du anmäler dig i förväg till varje tillfälle. En länk till Zoom och betalningsinstruktioner skickas ut två dagar innan arrangemanget. Avgiften är 50 kr per gång som betalas via swish. Du kan välja att vara med varje gång eller vid enstaka tillfällen. Antal deltagare är begränsat.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Annika Törnqvist
Lokal:

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Väst

SV Väst

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Kontaktuppgifter till SV Väst

SV Väst

Junogatan 7
45142 Uddevalla

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IMPROVISATION & KREATIVITET med Lolo Funck Andersson!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser