Filmklubb - Klassiska filmer

SV Väst, i Åmål
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
350 SEK
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
350 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Filmklubb - Klassiska filmer

Är du intresserad av gamla klassiska filmer? I denna cirkeln träffas vi tillsammans och ser på gamla klassiska filmer. Vilka är dina klassiker? Vi bestämmer tillsammans i gruppen vilka filmer vi ska se och sedan pratar vi om filmerna vi sett.

Bra att veta
Deltagaravgiften är beroende på hur många deltagare det blir i cirkeln, samt att kostnad för ev hyra av film tillkommer.

Anmälningsinformation
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-21:00
Ledare: Anna Saxberg
Lokal: SV, Norra Långgatan 19
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights