Visa kurser.se som: Mobil

Studiecirkel om diken - intresseanmälan

SV Uppsala län
Kursinformation
Distans
20 timmar på 6 tillfällen
0 SEK

Info om Studiecirkel om diken - intresseanmälan

Studiecirkel om diken - fysiska träffar i Uppsala län eller på distans

Vi tar nu in intresseanmälningar för studiecirklar start 2021-2022. Vi erbjuder studiecirklar i Uppsala län, plats bestäms efter deltagarnas önskemål och våra cirkelledares möjlighet. Även distanscirklar är aktuellt. För frågor hör av dig till Caroline Ullman på Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län, caroline.ullman@sv.se

Anmäl ditt intresse via knappen "Anmälan". Datum för träffarna bestäms gemensamt tillsammans med gruppen när tillräckligt många anmält intresse.
Anmäl ditt intresse nu för hösten 2021 samt 2022, lämna gärna meddelande om vilken period du är intresserad av att delta, samt intresse av distanscirkel.

Innehåll
Funderar du på vad som gäller när du ska underhålla diken på din fastighet? Har du andelar i dikningsföretag, ett dike som gränsar till en granne eller arrenderar mark inom ett dikningsföretag? Kom med i vår nya studiecirkel och lär dig mer!

I vårt område finns det många diken som behöver underhållas för att det ska gå att odla på åkermarken. Det finns också dikningsföretag som inte underhållits på länge och som riskerar att falla i glömska. Ett dikningsföretag är lika viktigt att hålla vid liv som en vägförening och utan fungerande markavvattning kommer det på sikt inte gå att bedriva jordbruk i vår bygd.

Målgrupp för studiecirklarna
Cirklarna riktar sig framförallt till dig som är lantbruksföretagare, anställd maskinförare på jordbruksföretag eller maskinstation, eller på annat vis är aktiv inom de gröna näringarna (till exempel entreprenör inom täckdikning och underhåll av diken) eller markägare med jordbruksmark.

Studiecirklarna sker på uppdrag av Jordbruksverket och med stöd från EU:s landsbygdsprogram.

När du gör en anmälan godkänner du:
De uppgifter om mig och mitt företag som jag lämnar i samband med denna aktivitet används av Jordbruksverket för framställning av statistik och utvärdering av aktiviteten. Samt av Studieförbundet Vuxenskolan, LRF och Jordbruksverket för administration och redovisning av de studiecirklar, cirkelledarutbildningar och öppna arrangemang som ingår i projektet med studiecirklar om diken. Uppgifterna behandlas elektroniskt och lagras i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering.
Veckodag: Tisdag
Tid: 00:00-00:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

SV Uppsala län

SV – Uppsalas bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är...


Läs mer och visa alla kurser med SV Uppsala län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Studiecirkel om diken - intresseanmälan.

Kontaktuppgifter till SV Uppsala län

SV Uppsala län

Kungsängsgatan 12, 1tr.
75322 UPPSALA

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Studiecirkel om diken - intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Studiecirkel om diken - intresseanmälan, fyll i följande uppgifter: