Visa kurser.se som: Mobil

SRC/VHF-certifikat - helgkurs

SV Uppsala län
Kursinformation
Uppsala
12 timmar på 2 tillfällen
2022-11-26 10:00
1 195 SEK

Info om SRC/VHF-certifikat - helgkurs

För att få den bästa säkerheten till sjöss lär du dig under kursen det du behöver veta för att ta certifikat för SRC/VHF-radio dvs att installera och använda radion. Längre ut från kusten tappar mobilen ofta täckning men har man SRC/VHF når man kustradiostationer och kan då kommunicera med Sjöräddningen, Kustbevakningen och andra båtar i närheten och ringa telefonsamtal.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Upplägg
Helgkurs med två träffar: lördag 26 och söndag 27 november, klockan 10.00-15.30.
Examination kort efter kursslut på Studieförbundet Vuxenskolan i Uppsala.

Studiematerial
Kursmaterial ingår och skickas via post innan kursstart. Kostnad för examination 625 kr samt nedladdning av intygsapp 75 kr tillkommer.

Ledaren
Kursledare är Bo Liljeborn har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom båtförarutbildningar och är sedan barnsben van van vid alla framdrivningssätt på sjön. Som utbildad pedagog delar han med sig av allt detta på din väg mot SRC/VHF-certifikatet.

" Sjö, båtar och skärgård är ett av mina främsta intresseområden, då jag delvis växt upp på en ö i Norra Roslagen är det en naturlig del av mitt liv. Jag inledde min båtförarutbildning vid låg ålder med min far som lärare, i 6 års present fick jag min första egna båt, sedan dess har jag haft ett antal olika båtar både motor, rodd, kanot och segelbåtar och genomgått ett flertal utbildningar. Som ett led i mitt engagemang för sjösäkerhet och tryggt båtliv arbetar jag på fritiden som Frivillig sjöräddare inom Sjöräddnings Sällskapet SSRS."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Veckodag: Lördag, Söndag
Tid: 10:00-15:30
Ledare: Bo Liljeborn
Lokal: Kungsängsgatan 12, 1tr.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

SV Uppsala län

SV – Uppsalas bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är...


Läs mer och visa alla kurser med SV Uppsala län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om SRC/VHF-certifikat - helgkurs.

Kontaktuppgifter till SV Uppsala län

SV Uppsala län

Kungsängsgatan 12, 1tr.
75322 UPPSALA

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera SRC/VHF-certifikat - helgkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om SRC/VHF-certifikat - helgkurs, fyll i följande uppgifter: