Visa kurser.se som: Mobil

Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald- distans

SV Uppsala län
Kursinformation
Distans
2 timmar på 1 tillfälle
2021-10-20 18:30
0 SEK

Info om Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald- distans

Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald

Innehåll
Under första timmen går vi igenom hur vi kan höja vår beredskap och öka vår egen förmåga att klara oss i en krissituation. Kursen är kostnadsfri och genomförs genom Civilförsvarsförbundet på uppdrag av MSB.

Dessutom har vi därefter en timmas diskussion kring temat ”hållbarhet” med fokus på biologisk mångfald. Annette är småskalig lantbrukare och även hållbarhetsambassadör inom LRF (Lantbrukarnas Riksförbund). Detta är en satsning i att möta konsumenter under hösten. Hur kan man jobba med biologisk mångfald i lantbruket och vad kan du som konsument göra? Vad betyder egentligen biologisk mångfald? Det är några frågor vi belyser tillsammans.

Du behöver ha dator med kamera och mikrofon (alt. smartphone). Länk skickas ut inför kurstillfället.
Antalet deltagare: Max 15 personer

Kostnad
Kursen är kostnadsfri. Föranmälan krävs och är bindande. Om du behöver boka av, gör det i god tid för att kunna lämna platsen åt någon annan.

Ledare
Annette Westerberg, instruktör i Civilförsvarsförbundet. Läs mer på www.civil.se och är även Hållbarhetsambassadör i LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) www.lrf.se
Annette driver med sin make ett mindre skogs- och familjejordbruk med ekologisk fåruppfödning. Med stor kunskap och engagemang leder hon sina kurser. Sedan 10 år håller Annette olika kurser kopplat till hållbarhet, biologisk mångfald, djurskötsel, vilda växter och hemberedskap.

Information
För mer information och frågor ställs direkt till kursledare Annette 070-683 36 03 eller annette@vreta-gard.se
Läs även mer på Vreta Gård

Efter avslutad kurs kommer du få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-20:30
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

SV Uppsala län

SV – Uppsalas bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är...


Läs mer och visa alla kurser med SV Uppsala län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald- distans.

Kontaktuppgifter till SV Uppsala län

SV Uppsala län

Kungsängsgatan 12, 1tr.
75322 UPPSALA

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald- distans!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Hemberedskap och dialog kring hållbarhet och biologisk mångfald- distans, fyll i följande uppgifter: