Bokbinderi - skapa collage med återbruksmaterial - helgkurs

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
12 timmar på 2 tillfällen
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 2 tillfällen
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Bokbinderi - skapa collage med återbruksmaterial - helgkurs

På den här kursen lär du dig binda en bok med hårda pärmar med fickor för förvaring av t ex foton och minnessaker (format 11 cm x 15 cm med ca 40 s). Vi återbrukar alla sorters papper, färgar in och gör kreativa collage till bokpärm och boksidorna. Med återbruk i i fokus kan så mycket tas tillvara och bara fantasin sätter gränser för utformningen av din egen collagebok!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Upplägg
Två träffar: lördag 14 och söndag 15 oktober, kl 10.30-15.30. Lunch 12.00-12.30.

Kursmaterial
Material ingår i kursavgiften och du får liten materiallista med exempel på material för återbruk du även kan ta med dig i samband med kallelse till kurs.

Ledaren
Monika Ahlezon är en kunnig och inspirerande ledare med lång pedagogisk erfarenhet att leda kurser i olika hantverk. Hon är utbildad i bokbinderi på Leksands folkhögskola och har även ett flertal andra utbildningar bl a från Konstfack inom konst, kalligrafi och grafisk design.

"Att kreativt få arbeta med händerna och se en bok växa fram är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Se mer av Monikas bokbinderi HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
I vårt pentry finns kylskåp, micro, vattenkokare och utrustning för den fika/lunch du väljer att ta med. (OBS! Bestick tar du med själv).

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Veckodag: Lördag, Söndag
Tid: 10:30-15:30
Lokal: Kungsängsgatan 12, 1tr.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bokbinderi - skapa collage med återbruksmaterial - helgkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.