Visa kurser.se som: Mobil

Mandala måleri

SV Stockholm
Kursinformation
Stockholm
7 timmar på 1 tillfälle
2019-09-28 10:00
1 390 SEK

Info om Mandala måleri


Mandala måleri

Kursplan - en överblick
Här får du några härliga kreativa timmars guidning i att steg för steg skapa ditt eget unika uttryck i form av en Mandala. Lekfullt och tillåtande låter vi känslan guida oss i vårt val av färger och mönster. Man målar sin egen Mandala och detta kan ofta stimulera till en ökad lust för fortsatt kreativt skapande.
Kursen hålls på Stockholms stadsmuseum.

Förkunskaper
Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig.

Material
Material ingår.

Kursledare
Tina Olofsson
Tina är poet konstnär och utbildad Vedic art-lärare med förkärlek till cirklar mönster och att måla Mandalas. Min önskan är att mina målningar och dikter ska inspirera andra till att uttrycka sig på det sätt som är rätt för dem. Med flerårig bakgrund som entreprenör och egen företagare med mestadels administrativa uppgifter samt att vara mamma till fem barn kände hon ett starkt behov att börja måla. "Jag behövde tillåta mig att vara som ett barn igen. Kladda och leka och skapa gränslöst och utan regler. Det var då jag kom i kontakt med Vedic art."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.

Veckodag: Lördag
Tid: 10:00-15:00
Lokal: Ryssgården Slussen

SV Stockholm

Foto: Johnér bildbyrå

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm

Ett av Sveriges största studieförbund Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. I Stockholms län finns två avdelningar. SV Stockholm (Stockholm stad) och SV Stockholms län (kranskommunerna i länet). Möjlighet att utvecklasVårt mål är att ge människor möjlighet...


Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm

Få mer information

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mandala måleri.

Kontaktuppgifter till SV Stockholm

SV Stockholm

Tjärhovsgatan 6
116 21 Stockholm

Tel: 08-679 03 00
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mandala måleri!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner