Visa kurser.se som: Mobil

Yoga för män

SV Stockholm län
Kursinformation
Södertälje
16 timmar på 8 tillfällen
2020-02-12 19:15
1 650 SEK

Info om Yoga för män

Yoga för män
Detta är en kurs för dig som vill bli smidigare starkare och hitta ett inre lugn. Vi kommer att arbeta med övningar från olika yogatraditioner där andning styrka rörlighet balans och avslappning genomsyrar lektionerna. Vi testar också olika meditationstekniker för att hitta fokus och närvaro. Inga förkunskaper krävs så är du helt nybörjare är du mycket välkommen!

Nivå
Nybörjare

Kursledare
Mitt namn är Johan Harnesk och jag har gått en ett-årig yogalärarutbildning på Axelssons. Vidare har jag utbildat mig till hälsopedagog och tagit kurser i Qigong och Tai Chi samt andningsövningar för Breatheology. Under femton år har jag även praktiserat och fördjupat mig i meditation för Clairvision Meditation School.

Varmt välkomna till en kurs som utgår från där du befinner dig just nu och där vi kommer att utforska dina möjligheter att nå en större stabilitet närvaro styrka och smidighet! Vi kommer att använda grundläggande yogarörelser andningsövningar några enkla meditationstekniker och avslappningsmetoder.

Dag och Tid
Onsdag kl. 19.15-20.45
Yoga för män börjar 9/10
8 ggr
1 600 kr
Saltsjögatan 3 Södertälje

Bra att veta
Ta på dig mjuka kläder.
Ta gärna med dig vattenflaska och din egen yogamatta.

Veckodag: Onsdag
Tid: 19:15-20:45
Lokal: Saltsjögatan 3

SV Stockholm län

SV Stockholm län

SV i Stockholms län - En del av Sveriges största studieförbund

Här hittar du kurser som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar i kranskommunerna runt Stockholm stad. SV är ett av Sveriges största studieförbund och i Stockholms län finns två avdelningar – SV Stockholms län (kranskommunerna i länet) och SV Stockholm (Stockholm stad). Vårt mål är att ge...


Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga för män.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga för män!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner