Visa kurser.se som: Mobil

Psykisk ohälsa under Coronakrisen - föreläsning med Siri Helle

SV Stockholm län
Kursinformation
Distans
2021-02-02 19:00
100 SEK

Info om Psykisk ohälsa under Coronakrisen - föreläsning med Siri Helle

Siri Helle föreläser online
Covid-19 har kullkastat vardagen för oss alla. Aktiviteter har ställt in många jobbar hemifrån man kan ha isolerats i hemmet blivit sjuk eller ha förlorat en närstående. Hur tar vi hand om oss själva och vår psykiska hälsa mitt i denna kris? Siri Helle ger råd och stöd.

Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Du lär dig
• Hur du kan hantera din oro för att den inte ska ta över vardagen
• Vad du ska tänka på för att må så bra som möjligt i hemmaisolering
• Hur du stöttar någon annan (eller dig själv) i sorg

Dag och tid
Tisdag 2 februari
klockan 19:00-19:45
Länk till webinariet skickas till dig den 2 februari efter kl 15.00. Tips är att titta i din skräppost om du inte hittar mejlet.

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen datorn eller paddan.
* Länk till webinariet skickas till dig den 2 februari efter kl 15.00. Tips är att titta i din skräppost om du inte hittar mejlet.
• Efter föreläsningen kommer du kunna chatta med Siri
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Kursledare
Hon är flitigt anlitad som expert inom tv och radio.
Till vardags hon arbetar på en mottagning i Stockholm med KBT-behandling av psykiatriska problem. Som föreläsare delar hon med sig av den senaste psykologiska forskningen kring lycka stress och hur vi påverkas av digital teknik. Hennes texter går att läsa i bland annat Modern Psykologi och Dagens Nyheter.
Aktuell med handboken Smartare än din telefon (Natur & Kultur 2019) om hur man får en sund relation till sin mobil. Tidigare utgivit romanen Bränn alla broar (LB förlag 2018) en smart feelgood om hur det som skapar lycka inte alltid är det vi tror. Medförfattare till handboken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team (Natur & Kultur 2017) som ligger till grund för hennes TEDxTalk How to cure selfishness.
Mottog Lilla Psykologipriset 2017 för sitt arbete med att sprida psykologin till en bredare allmänhet. Undervisar om vetenskapspopularisering vid Stockholm Universitet.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Veckodag: Tisdag
Tid: 19:00-19:45
Lokal: Saltsjögatan 3
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

SV Stockholm län

SV Stockholm län

SV i Stockholms län - En del av Sveriges största studieförbund

Här hittar du kurser som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar i kranskommunerna runt Stockholm stad. SV är ett av Sveriges största studieförbund och i Stockholms län finns två avdelningar – SV Stockholms län (kranskommunerna i länet) och SV Stockholm (Stockholm stad). Vårt mål är att ge...


Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Psykisk ohälsa under Coronakrisen - föreläsning med Siri Helle.

Kontaktuppgifter till SV Stockholm län

SV Stockholm län

Intresseanmälan

För att få mer information om Psykisk ohälsa under Coronakrisen - föreläsning med Siri Helle, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Psykisk ohälsa under Coronakrisen - föreläsning med Siri Helle!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser