Visa kurser.se som: Mobil

Ryska nybörjare

SV Sörmland
Kursinformation
Eskilstuna
20 timmar på 10 tillfällen
2019-09-18 18:00
1 440 SEK

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i ryska för dig som vill lära dig språket från grunden. Du har aldrig tidigare studerat ryska eller har kanske tidigare studerat på en grundläggande nivå men vill repetera från grunden igen. Kanske du är intresserad av Ryssland eller arbetar med ryska kontakter och känner att du vill kunna prata på deras språk. Den ryska du får lära dig kan passa bra för dig som tänker resa till ett rysktalande land. Det kan vara bra att kunna lite ryska då inte alla du möter på din resa är så bra på engelska.

Innehåll
Under kursen kommer vi att öva på uttal hörförståelse läsförståelse och grundläggande grammatik. Det är ni tillsammans med ledaren som bidrar till en effektiv inlärning. Efter genomförd kurs kommer du att kunna använda enkla fraser för att presentera dig själva ställa och besvara frågor och att förstå lätt information. Du kommer också kunna bygga meningar förstå den grundläggande grammatiken och därmed skriva korta texter.

Förkunskaper
Inga tidigare kunskaper i ryska behövs.

Ledare
Vår ledare är Jaana Krooshka. Hon är rysktalande från Vitryssland. Hon har lång erfarenhet av att undervisa i ryska och haft studiecirklar tidigare.

Litteratur
Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2
Mozjno övningsbok
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-19:45
Lokal: Rademachergatan 38

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska nybörjare.

SV Sörmland

SV - Sörmland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Sörmland

På SV Sörmland tycker vi att lära sig tillsammans är det bästa sättet att utvecklas och må bra. Till oss kommer man som man är, till en prestigelös och avslappnad miljö. Vi tror på studiecirkeln som den bästa formen för...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Rademachergatan 38, vån 4
632 20 Eskilstuna

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ryska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner