Visa kurser.se som: Mobil

Kurs i Kulning, helg i Björnlunda Sörmland

SV Sörmland
Kursinformation
Björnlunda
16 timmar på 2 tillfällen
1 600 SEK

KursbeskrivningKulning är att vara närvarande i ljudet i nuet och lita på sin inneboende kraft. Att våga ta plats med sin röst. Ett sätt att hitta förankring och uppleva sammanhang i en alltmer stressad omvärld. Obs Du behöver inte kunna sjunga för att kula utan använder din unika röst. Inga förkunskaper behövs endast nyfikenhet och mod att prova! Med hjälp av noggrann röstuppvärmning lekfulla avslappnade röstövningar och närvaroövningar närmar vi oss våra kraftfulla röster. Under resans gång får du del av kulningens historik.

Lyssna på Karins kulning

Ledaren
Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres och leder kurser och workshops i folksång och kulning. Hon har utvecklat sin egen metod i det hon kallar friskvårdskulning och brinner för sin "kulningsmission" sedan hon gick utbildningen "musik & hälsa" på Kungliga musikhögskolan. Där gjorde hon ett specialarbete som bestod i att utforska kulningen som friskvård ställt mot stress och utmattningsproblematik. En studie som gav goda resultat. Karin om kulning: -”Kulning är att vara närvarande i nuet och lita till sin inneboende kraft. Att våga ta plats med sin röst!”

Veckodag: Lördag Söndag
Tid: 10:30-17:30
Ledare: Karin Lindström Kolterud
Lokal: Björnlunda hembygdgård 4

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kurs i Kulning, helg i Björnlunda Sörmland.

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Strandgatan 20
63343 ESKILSTUNA

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i Kulning, helg i Björnlunda Sörmland!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner