Visa kurser.se som: Mobil

Bildhantering i dator

SV Sörmland
Kursinformation
Katrineholm
18 timmar på 6 tillfällen
950 SEK

Kursbeskrivning

Kursen för dig som vill spara dina fotografier från din digitalkamera eller mobil/surfplatta på din dator. Ur kursens innehåll: -vi går igenom hur bildens kvalité och storlek påverkas beroende på inställningar i kameran -föra över bilder från telefoner surfplattor och digitalkameror -arkivering och struktur på bilderna så att det blir lätt att hitta en viss bild -installering av bildredigeringsprogram och redigering av bilder. Om du behöver låna dator av SV meddela detta vid din anmälan. Lokal SV SV Katrineholm Jungfrugatan 21. Info start: Dag/tid efter deltagarnas egna önskemål vid minst 6 anmälda. Ledare Kalle Holmsten. 4ggr/12tim*/650 kr. Delbetalning möjlig. *Studietimme 45 min.

Kalle Holmsten är pensionär och har arbetat 15 år hos Volkswagen Sverige på IT avdelningen som support tekniker. Där han försedde runt 3000 datoranvändare med hjälpinsatser. På SV Sörmland är hans ämnen: Datakunskap surfplatta/smart telefon bildhantering i dator digitala betalningar mm.

Veckodag: Torsdag
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Kalle Holmsten
Lokal: Jungfrugatan 21

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bildhantering i dator.

SV Sörmland

SV - Sörmland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Sörmland

På SV Sörmland tycker vi att lära sig tillsammans är det bästa sättet att utvecklas och må bra. Till oss kommer man som man är, till en prestigelös och avslappnad miljö. Vi tror på studiecirkeln som den bästa formen för...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Rademachergatan 38, vån 4
632 20 Eskilstuna

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bildhantering i dator!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner