Visa kurser.se som: Mobil

Akrylmålning - nybörjare

SV Sörmland
Kursinformation
Eskilstuna
24 timmar på 8 tillfällen
690 SEK

Kursbeskrivning

Akrylmålning är roligt och enkelt! Akrylkursen vänder sig både till nybörjare och mer erfarna målare. Vi arbetar med akrylfärg som är en snabbtorkande plastfärg.

Akryl är en vattenlöslig luktfri och snabbtorkande tubfärg som kan varieras i det oändliga. Måla traditionellt eller med akvarellteknik måla med svamp maskera på akvarellpapper pannå eller duk. Här får du öva ditt färgseende perspektiv och använda din kreativitet.

Material
Material ingår ej. Ta med eget material.

Onsdagar med start 11 september kl 15.30 - 18.00 minst 8 deltagare. Lokal SV Eskilstuna Rademachergatan 38. Ledare Klaus-Jürgen Schmidt. 8ggr/24 tim*/795 kr. Delbetalning möjlig. *Studietimme 45 min.

Ledaren
Klaus-Jürgen Schmidt är en välkänd profil i Eskilstuna. En del före detta skolelever känner kanske igen honom som matematiklärare andra vet att han är mycket involverad i bevarandet och underhållandet av Kalklinbana mellan Forsby och Köping.

EN PLATS KVAR
Veckodag: Onsdag
Tid: 15:30-18:00
Ledare: Klaus-Jürgen Schmidt
Lokal: Rademachergatan 38

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akrylmålning - nybörjare.

SV Sörmland

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är et av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Strandgatan 20
63343 ESKILSTUNA

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akrylmålning - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner