Yoga

SV Skåneland, i Trelleborg
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en kurs där du tränar både kropp och sinne!
Kundaliniyoga är en yogaform som frigör energi i kroppen och skapar inre balans genom meditation, rörelser och andningstekniker. Det är en aktiv och dynamisk form av yoga som alla kan genomföra. Övningarna är både fysiska, lugna och återhämtande beroende på passets inriktning.

Den här kursen riktar sig till alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller inte.

Ledare
Britt-Mari Frid Jönsson är utbildad yogainstruktör med lång erfarenhet. Har ett brinnande engagemang för yoga och sina elever.

Material
Mjuka kläder och yogamatta

Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.
Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen. Betalar du via Klarna är betalningsbekräftelsen via dem din kallelse. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:45-20:15
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skåneland
Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Highlights