Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Umgås digitalt - nybörjarkurs

SV Skåneland
Kursinformation
Distans
6 timmar på 3 tillfällen
2020-09-14 10:30
250 SEK

Kursbeskrivning

Videosamtal med familj och vänner samt videomöte på distans. Ges möjlighet till att kunna delta i ex. ett styrelsemöte på distans.
Vi går igenom förutsättningarna och vad vi behöver tänka på inför olika former av videomöte/samtal. Kommer att prova på några enklare program för videosamtal och även titta på några av tyngre programmen för videomöte. Även en snabb inblick i olika plattformar (dator surfplatta och telefon).
Följande program kommer att användas: Jitsi Webex och Zoom. Vi kommer även att titta över andra program som finns på marknaden idag.
För att kunna medverka i utbildningen behöver du ha tillgång till något av följande: bärbar/stationär dator surfplatta eller smartphone. Även en e-postadress behövs samt naturligtvis en uppkoppling till Internet.
Kursledare.
Per Fridh pensionär boende i Helsingborg.
Arbetade inom IT-branschen i mer än 30 år med bl.a. systemdesign nätverksdesign och projektledning. Varit kurs/projektledare för större utbildningsprojekt. Som pensionär varit utbildningsledare i IT för äldre inom olika ideella föreningar.

Veckodag: Måndag
Tid: 10:30-12:00
Ledare: Per Fridh
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Umgås digitalt - nybörjarkurs.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Recensioner
Bli den första att recensera Umgås digitalt - nybörjarkurs!

Liknande kurser