Visa kurser.se som: Mobil

Spoken word - estradpoesi

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
12 timmar på 6 tillfällen
2022-09-08 18:30
1 950 SEK

Kursbeskrivning

Uppträd med Spoken Word! Spoken word, estradpoesi eller scenpoesi. Kärt barn har många namn: Konstformen bygger på att du skriver dina egna dikter och sedan uppträder med dem. Under denna kurs jobbar vi med egenskrivna texter och finslipar vårt uttryckssätt på scen. Kursen avslutas med ett Poetry Slam där vi tävlar med våra nya dikter.

Innehåll
Vi skriver och provar att uppträda med mikrofon. Vi gör skrivövningar och ger varandra konstruktiva tips kring alltifrån textens uppbyggnad till själva scenframträdandet. Kursen avslutas med ett Poetry Slam där vi tävlar med våra nyskrivna dikter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper

Upplägg
Vi träffas sex gånger. Träffarna sker varannan vecka. Var beredd på att arbeta med dina texter mellan träffarna. Ett av tillfällena närvarar vi som publik på ett Poetry Slam i Malmö.

Bra att veta
En av träffarna närvarar vi som publik på ett Poetry Slam i Malmö. Vi kommer även avsluta med ett eget Poetry Slam på en pub eller restaurang i Trelleborg. Den träffen ingår inte i denna kurs, separat anmälan senare.

Ledaren
Louise Buenafe Mistén, estradpoet och författare med över 10 års erfarenhet av spoken word, har både arrangerat Poetry Slam och tävlat själv. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling..

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Max antal deltagare: 10 st. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelsen och fakturan via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:30-20:00
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spoken word - estradpoesi.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD


Recensioner
Bli den första att recensera Spoken word - estradpoesi!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spoken word - estradpoesi, fyll i följande uppgifter: