Visa kurser.se som: Mobil

Spanska - introduktionskurs, A1

SV Skåneland
Kursinformation
Distans
16 timmar på 8 tillfällen
2022-09-22 18:15
1 000 SEK

Kursbeskrivning

INNEHÅLL
Vi arbetar från början, från alfabetet till grundläggande språkliga regler. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamna i. Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

UPPLÄGG
Kurstillfällen kommer genomföras med diverse föreläsningar och gruppövningar på spanska. Studiematerial ingår med sammanfattning av föreläsningarna, länkar till videor av olika slag för hjälp av inlärning och extra information/träning för dem som är intresserade. Dina kunskaper betygsätts inte.

KURSLEDARE
Haidar Hatwar Awad har en doktorsexamen i spanska, översätter böcker mellan arabiska och spanska, tolkar mellan svenska och arabiska samt har flerårig erfarenhet av att ha undervisat på grundskola.

Om intresse finns så fortsätter vi med en kurs till nästa termin.

BRA ATT VETA
Kallelse/faktura skickas till dig vie epost före start. Denna kurs genomförs i SV:s trevliga lokaler centralt i Kristianstad. Vissa av träffarna kan komma att hållas digitalt via Zoom.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:15-19:45
Lokal: Östra Vallgatan 10
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska - introduktionskurs, A1.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska - introduktionskurs, A1!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska - introduktionskurs, A1, fyll i följande uppgifter: