Inga recensioner än

Skrivarkurs nybörjare

SV Skåneland, i Landskrona
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 975 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 975 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om att skriva en bok men inte riktig vet hur du ska komma igång?
Då passar den här kursen dig. Målet är att deltagarna ska få en inblick i hur en roman är uppbyggd, träna på att skriva karaktär och miljöer. Vi kommer även att gå igenom en del språkriktighet

Innehåll
Vi träffas varje vecka och kommer att gå igenom berättarkurvan, planerar egen berättelse, vi kommer att träna på att skriva börjor.
Till varje träff får deltagarna en mindre skrivuppgift att göra hemma. Uppgifterna diskuterar vi sedan i gruppen och ger då varandra respons på texterna. Att ge och ta emot respons ger en större förståelse om det egna skrivandet.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har skrivit lite tidigare.

Ledaren
Åsa Hallengård är lärare och författare. Hon har skrivit feelgoodserien Antikkursen som utspelar sig i Landskrona. En hjärtevärmande och spännande berättelse bland antikviteter i Landskronamiljö.
Hennes senaste bok "Konserverad kärlek och spröda drömmar" (utgiven i maj 22) är en varm och hoppfull roman om vänskapen och kärlekens helande kraft och att det aldrig är för sent att våga börja leva. Åsa är nominerad till årets feelgood 2022.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-20:00
Lokal: Enoch Thulins väg 13
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2023

  • Kurs
  • Landskrona

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkurs nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Skåneland
Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Highlights