Visa kurser.se som: Mobil

Skönare grönare liv - Kom igång med en hållbar livsstil

SV Skåneland
Kursinformation
Trelleborg
9 timmar på 3 tillfällen
2020-04-08 18:30
750 SEK

Kursbeskrivning

Vill du skapa vanor som känns hållbara både för dig själv och för omvärlden? I den här kursen går vi igenom olika delar av livet för att kartlägga medvetna vanor du kan införa som passar just ditt liv. Du får stöd och vägledning i grupp kring vad du kan göra som är snällt både mot dig själv och miljön men du får även forma innehållet utifrån dina förutsättningar. Kursen passar dig som känner dig redo att komma igång med ett mer hållbart liv men behöver motivation till att komma igång.

Tess Waltenburg är etnolog driver eget inom hållbarhetskommunikation och är ordförande för föreningen Sustainable Influencers. Hon blev utsedd till en av Aktuell Hållbarhets 33 talanger under 33 för 2019 och driver podcasten Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil. Hon erbjuder tips idéer och inspiration för ett hållbart liv på sina sociala kanaler.

Innehåll: Vid varje kurstillfälle kommer vi att ha en kortare presentation med exempel tips och idéer och en workshopdel där vi tillsammans går igenom vad var och en kan och vill göra inför nästa tillfälle.

Inga förkunskaper krävs men såklart ett brinnande intresse och en nyfikenhet kring hållbarhet. Maila gärna dina förväntningar på kursen och vad du är intresserad av till tess.waltenburg@gmail.com så att vi kan anpassa kursen efter er deltagare.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Corfitz-beck-friisgatan 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skönare grönare liv - Kom igång med en hållbar livsstil.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Recensioner
Bli den första att recensera Skönare grönare liv - Kom igång med en hållbar livsstil!

Liknande kurser