Visa kurser.se som: Mobil

Skånskt yllebroderi

SV Skåneland
Kursinformation
Simrishamn
20 timmar på 5 tillfällen
2020-01-22 18:00
595 SEK

Kursbeskrivning

Här får du lära dig hantverksformen skånskt yllebroderi! Vilka stygn används? Vad finns det för mönster? Vilka material använder man?
Vi slöjdar för lusten och glädjen! Fritt broderi är mycket kreativt och stimulerar det egna skapandet. Det är inte bara rofyllt utan också avkopplande och hälsosamt.
Yllebroderi kan användas till mycket mer än dynor och kuddar. Det passar utmärkt på kläder väskor muddar vantar ja vad du vill. Fantisera fritt och känn lusten och kreativiteten i ditt eget skapande.
För dig som är nybörjare men även dig som testat tidigare.

Viktigt att veta:
Kursen är varannan vecka.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vi ser gärna att vi kan faktura via e-post meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Annika Nilsson
Lokal:

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skånskt yllebroderi.

SV Skåneland

SV - Skåne - Kom och utbilda dig i Skåne!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...


Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Kontaktuppgifter till SV Skåneland

SV Skåneland

Garnisonsgatan 7 A
254 66 Helsingborg

Tel: 010-7030840
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Skånskt yllebroderi!