Linedance

SV Skåneland, i Trelleborg
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
800 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
800 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dansa linedance är roligt!
Linedance, som har amerikanska rötter, är en dans som alla kan utöva.
Vi dansar enskilt på rad så du behöver ingen danspartner, ändå är gemenskapen stor. Traditionellt dansas linedance till country musik men idag har dansen utvecklats och utövas även till modern populärmusik.

Innehåll
Vi startar från början med grundsteg och enklare danser till olika musikstilar med varierande tempo. Därefter bygger vi på danserna och svårighetsgraden. Allt anpassat efter gruppens förmåga och vilja.

Förkunskaper
Du har dansat tidigare och kan grunderna.

Bra att veta
Ta med passande dansskor (utan svart gummisula). vattenflaska kan vara bra.

Ledaren
Camilla Pålsson är en erfaren och välutbildad danslärare. Hon har dansat folkdans sen hon var 4 år. Hon började som instruktör redan på 80-talet. Som kursledare har Camilla inte bara kurser i linedance utan även i foxtrot, seniordans och bugg. Camilla utbildar sig kontinuerligt och har flera utbildningar inom olika dansdiscipliner och inom danspedagogik. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

Veckodag: Tisdag
Tid: 17:30-19:00
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Linedance och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skåneland
Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Highlights